sâmbătă, 27 decembrie 2014

Craciun insangerat, pe veci, FSN si KGB ne-au dat.

25 decembrie 1989 va ramane pentru totdeauna o zi de referinta pentru istoria universala a crimelor
impotriva unui popor si a etnicilor romani in mod special. Este ziua in care au fost ucisi miseleste prin diversiuni, manipulare si crime premeditate cateva sute de romani, din cei peste 1100 morti in evenimentele din 1989 din Romania. Ziua de 25 decembrie, zi de Craciun pentru etnicii romani crestini-ortodocsi, zi care trebuia sa fie sfanta, din nefericire s-a transformat pentru totdeauna intr-o zi trista pentru acest neam martir intru Cristos. Ca sa intelegem din punct de vedere istoric acele evenimente de acum 25 de ani trebuie sa mergem cu zeci de ani in urma cand patriotii romani ortodocsi au inceput sa se revolte prin munti in prima faza in anii 47-50’ impotriva stalinismului si a ocupantului sovietic-armatei rosii care stapaneau si conduceau discretionar tara dupa actul de mare tradare al fostului rege Mihai la 23 august 1944. Atunci ca si inainte cu domnitorul roman Alexandru Ioan Cuza, o parte din liderii politici ai societatii romanesti si cativa reprezentati din armata si-au tradat neamul, poporul si etnia in favoarea ocupantilor straini si a unor interese de moment. Acel act a costat peste 200.000 de vieti dupa 23 august in randul armatei si populatiei civile dar si peste 300.000 de soldati si civili luati prizonieri sau dusi la munca fortata in gulagurile sovietice, dintre care foarte putini, sub 10% s-au mai intors acasa.

Revenind la anii 50’, o parte din societatea romaneasca, intelectuali si ofiteri patrioti au inceput sa faca presiuni pe langa noul lider comunist, Gheorghe Gheorghiu Dej, pentru inlaturarea comisarilor sovietici, a ministrilor si tortionarilor evrei-rusi in frunte cu Ana Pauker care au bagat in temnite si au ucis zeci de mii de preoti ortodocsi si catolici, lideri politici care nu au vrut sa treaca la stalinism dar si intelectuali care isi revendicau statutul de etnici romani si crestini-ortodocsi, inclusiv fost legionari. Rezistenta armata din munti a fost inabusita rapid de trupele de securitate stalinista din anii 50’ alaturi de soldatii sovietici aflati in tara pana in 1959 (istoricii contemporani platiti refuza sa discute de acest subiect trecand totul intr-o manipulare ordinara sub genericul "masacrele securitatii comuniste din anii 47’- 89’" ,(adica fac semnul egal intre securitatea stalinista-sovietica din anii 50 si securitatea nationala-patriotica de dupa 1967 pentru a pune vinovatia in spatele romanilor si a lui Ceausescu). Dupa interventia trupelor romanesti(comandate de rusii evrei) si sovietice in 56’ in Ungaria, foarte multi lideri romani au contestat politica guvernului Dej si a comisarilor sovietici-evrei din Romania si au cerut reformarea societatii dar si o independenta totala fata de Moscova, fratele cel mare care ne trata ca pe niste scalvi. Lucrul acesta s-a intamplat in anii 60’ si a culminat cu eliberarea tuturor detinutilor politici din inchisori in 1964. Evident ca multi dintre acestia au ramas sub supraveghere la domiciliu pentru ca intre timp devenisera instrumente a unor puteri straine, dand informatii in special pentru fostii tortionari sovietici sau pentru occidentali si americani (vezi fenomenul de atasament prin tortura cunoscut ca sindromul Stockholm). Pentru aceste gesturi de relativa democratizare si indepartare de Moscova, Gheorghe Gheorghiu Dej a platit cu viata, fiind iradiat la ordinal KGB-ului sovietic iar lideri de seama ai partidului conducator de atunci au murit intr-un accident aviatic petrecut in Uniunea Sovietica in apropiere de Moscova.
Dupa venirea lui Ceausescu la putere in 1965, a continuat lupta pentru independenta totala a Romaniei care era sa se transforme intr-un razboi deschis cu trupele sovietice in august 1968 cand Armata Rosie a vrut sa invadeze Romania deoarece Ceausescu a refuzat sa se alieze cu armatele din Pactul de la Varsovia care au trecut la ocuparea si masacrarea populatiei din Cehoslovacia.
Anul 1968 este un an de referinta pentru Romania si istoria mondiala deoarece blocul sovietic si Pactul de la Varsovia au constatat "tradarea" lui Nicolae Ceausescu de la principiile comuniste si sovietice si trecerea lui la doctrina socialist-democratica de sorginte patriotica tot mai cunoscuta in ultimii ani si promovata inclusiv de unii vecini de ai nostri gen Ungaria, sub denumirea "prin noi insine"(se aplica de zeci de ani in tarile scandinave). Aceasta pozitie a primului presedinte a Republicii Socialiste Romania - Nicolae Ceausescu, numit in aceasta functie din 1974, i-a atras simpatia occidentului si ura blocului sovietic in special a rusilor si a ungurilor care in timp aveau sa se razbune groaznic impotriva lui si a etnicilor romani. Asa se face ca in anii 70’ cu ajutor occidental (FMI-BM) dar si a unor tari socialiste si comuniste (cazul Chinei dar si a Vietnamului si Coreei de Nord) Romania primeste imprumuturi in valuta, tehnologie civila si militara si se trece la un plan de industrializare si modernizare a tarii fara precedente in existenta sa milenara. Tot in anii 70’ Romania devine prima tara socialista din lume vizitata de un presedinte american - Richard Nixon. Evident ca Ceausescu este invitat si primit la Casa Alba (intalniri cu presedintii americani Gerald Ford si Jimmy Carter), la Palatul Buckingam al reginei Elisabeta a II-a, la toti mai marii lumii din acea perioada, care se inghesuiau sa il primeasca si sa il promoveze pe Nicolae Ceausescu. Toate acestea au culminat cu sustinerea Romaniei si acordarea licentelor de fabricatie pentru aproape toate tipurile de masini si utilaje cunoscute pe planeta care au fost dupa aceea realizate cu efort propriu - romanesc. In acea perioada Romania a inceput sa produca avioane civile si militare, elicopetere si tancuri, combine agricole si tractoare, nave de pescuit oceanic si platforme petroliere si sa realizeze cateva mii de fabrici si uzine distribuite uniform pe intreg teritoriul tarii. Tot atunci a fost eradicat somajul si analfabetismul din tara iar populatia a primit locuinte in apartamente de bloc.  
Declinul lui Nicolae Ceausescu si al Romaniei s-a produs incet dar sigur si ireversibil dupa marea tradare a generalului Pacepa in 1978 cand acesta (spion sovietic din conducerea securitatii romane ce s-a predat la americani) le-a spus occidentalilor adevaratul scop si plan al lui Ceausescu ce nu putea fi acceptat nici de rusii sovietici si de aliatii lor, nici de catre occidentali si americani.
Practic, Ceausescu dorea sa transforme Romania, o tara medie, intr-o putere la nivel mondial, total independenta economic, financiar, militar si politic de cei 2 poli de putere planetari aflati in plin razboi rece. In anii 80’ Ceausescu isi continua investitiile masive in Romania, incepe si finalizeaza Casa Poporului dar si canalul Dunare - Marea Neagra dar si alte obiective importante, toate cu ajutorul armatei romane si a muncitorilor civili, toti platiti foarte bine pentru activitatea lor (un muncitor la Casa Poporului castiga aproximativ 5000 de lei lunar fata de salariul mediu de 2500 de lei, adica mai mult decat directorul unei intreprinderi obisnuite in Romania).
Odata cu venirea lui Mihail Gorbaciov la putere in URSS in 1985, (fost sef KGB) se intensifica operatiunile de sabotaj si de defaimare a Romaniei incepute de fostul lider sovietic Andropov (tot fost sef al KGB-ului) dar de aceasta data sovieticii avand de partea lor si pe occidentali si pe americani care erau suparati pe politica lui Ceausescu de incercarea de unificare a tarilor nealiniate, de sustinerea data de Romania tarilor arabe, africane si din America Latina, precum si de dorinta lui de a creea o banca mondiala de finantare corecta a acestor tari, fara sprijinul occidentalilor. Ultima mare lovitura primita de Romania a fost triplarea dobanzii la creditele primite de la Banca Mondiala si FMI (adica de catre marile puteri, acum aliate in UE si NATO cu noi) ceea ce l-a determinat pe Ceausescu sa forteze plata datoriei externe in vederea obtinerii independetei financiare totale. Lucrul acesta s-a si intamplat in primavara 1989 cand Romania prin efortul a peste 12 milioane de salariati reuseste sa isi plateasca datoria externa catre tarile capitaliste dar cu un pret urias pentru ca atat sovieticii cat si occidentalii au sabotat permanent exporturile romanesti (vezi exemplul vagoanelor cu utilaje romanesti intoarse pe cheltuaiala statului roman din Germania Federala inapoi la actualul Comelf Bistrita, doar pentru simplul fapt ca ambalajele uriase prezentau mici zgarieturi).
La toate acestea s-au adaugat cererile imorale, chiar criminale a conducerii Uniunii Sovietice de plata in valuta convertibila (nu in ruble ca in CAER) a titeiului si gazelor primite din URSS sau compensarea lor doar cu alimente de baza, evident la un pret foarte mic fata de valoarea lor reala pe piata. Tot dupa venirea lui Gorbaciov la putere, sovieticii incep sistematic in special iarna sa saboteze livrarea de gaze si titei spre Romania pentru ca cetatenii sa se inraiasca si sa il invinovateasca pe Ceausescu atunci cand inghetau in case sau primeau apa calda doar in anumite intervale orare.(vezi cazul Ucrainei de acum 2 ani, care a avut gazul inchis de rusi, unde populatia a murit pe capete de frig) Mai mult, cu ajutorul unor spioni si tradatori din guvernul roman, (cazul primului ministru din acea perioada - Dascalescu care era agent sovietic), s-a trecut la un plan diabolic de inraire si transformare a populatiei din Romania, incepand cu raspandirea de glume asa-zis nevinovate la adresa conducatorului si pana la restrictionarea fara motiv a alimentelor de baza si pe urma trecerea lor pe ratii-cartele in special in marile orase muncitoresti. Planul a dat roade, in 89’ acei cetateni au fost folositi ca masa de manevra in asa-zisa revolutie. (vezi si cazul de sabotaj si dezinformare a lui Ceausescu cu carnea ce sa stricat in depozitele de la Glina decat sa fie data la populatie)
Situatia Romaniei a fost pecetluita dupa inalnirile dintre cancelarul german Helmuth Kohl si liderul comunist Gorbaciov in primavara anului 1989 cand s-a hotarat distrugerea Romaniei, faramitarea Cehoslovaciei si dezagregarea Yugoslaviei si evident unificarea Gernaniei fara mari pretentii rusesti. In practica era un nou pact Ribentropp-Molotov de impartire a Europei intre sovietici si nazisti - acum nemti federali, pact ce a fost agreat in 3-5 decembrie 89, la intalnirea din Malta a liderului sovietic Mihail Gorbaciov cu presedintele american George Bush senior. In contextul acestor decizii la nivel european si planetar, Romania a avut unul dintre cele mai tragice destine mai ales ca atat aliatii militari teoretici de atunci (din Pactul de la Varsovia) cat si dusmanii oficiali (NATO) si-au dat mana pentru distrugerea tarii si in mod special a etnicilor romani.
Razboiul total pe fata impotriva Romaniei si a etnicilor romani crestin-ortodocsi a fost instalat in decembrie 1989 cu ajutorul agentilor maghiari AVO - ex.Tokes, cu sprijinul trupelor de intervenitie sovietice ce si-au trimis detasamentele speciale SPETNAZ si OMON ale KGB si GRU. In total in decembrie 89’ au actionat peste 70.000 de soldati si trupe speciale sovietice si maghiare dar si cateva sute din Legiunea Straina franceza, Delta Force americane si ale altor state gen Olanda, Germania, Marea Britanie, care au actionat in special pentru protejarea ambasadelor si cetatenilor proprii dar si cu suport logistic si informational pentru rusi. In aceste conditii la Timisoara cu ajutorul unor fosti detinuti de drept comun gratiati de Ceuasescu cu bune intentii inainte de evenimente (la sugetia unor agenti straini din guvern) dar si cu ajutorul unor huligani si evident a agentilor acoperiti straini, s-au putut realiza acele provocari din 15-16 decembrie care au culminat cu atacarea unitatilor militare si impuscarea civililor din spate.  
In 17 si 18 decembrie serviciile de informatii romane alaturi de militie si armata incep sa riposteze si sunt lichidati primii 40 de agenti straini AVO maghiari (a se vedea monumentul maghiarilor, agenti Avo, cazuti in Romania in 89) dar si un numar nedefinit (poate cateva sute de agenti straini sovietici) care inainte trasesera in mod miseleste in populatia civila. Evident ca armata a fost provocata sa deschida focul si conform regulamentelor in vigoare atunci dar majoritatea valabile si acum impotriva teroristilor, militarii dupa somatie deschid focul impotriva oricarui atacator civil sau inarmat. Tot in acele zile incepe marea mascarada si dezinformare a posturilo de radio CIA - Europa Libera si Vocea Americii care alaturi de postul KGB - Vocea Rusiei transmit informatii false, defaimatoare si alarmante atat in Romania cat si in occident, informatii care pun in miscare un adevarat tavalug mediatic impotriva tarii noastre. (60 de de mii de morti, mame si copii, batrani macelariti etc - recunoasteti tiparul minciuni !) In aceeasi perioada la eforturile de defaimare si distrugere a tarii se alatura cativa tradatori si agenti interni ai KGB-ului cum au fost Brucan, Stoica etc..(Grupul Corbii si scrisoarea celor 6) dar si o scrisoare a unor asa-zisi oameni de cultura romani din occident, in fapt aproape toti agenti ostili Romaniei, (inclusiv fostul rege Mihai) care condamnau actiunile din Romania, practic rezultatele sabotajelor si actiunilor de distrugere produse de fratia sovieto-occidentalo-americana. Ceausescu a plecat in Iran, si soarta evenimentelor a ramas in mana unor oameni care deja au tradat Romania si implementau mecanismele de schimbare a tot ce era bun si folositor in aceasta tara. La indemnul acestor agenti straini infiltrati in guvern, Ceausescu convoaca in 21 si 22 decembrie mitinguri de sustinere impotriva invaziei straine si impotriva "agenturilor"(ce acum stim ca au fost adevarate), manifestari care s-au transformat prin manipulare intr-un adevarat razboi civil si masacru. Se cunoaste faptul ca razboiul electronic si al simulatoarelor de tragere din Bucuresti, interventiile lase ale trupelor speciale straine care au impuscat sute de civili dar si ordinele contradictorii si tradatoare ai unor lideri ai armatei, putini la numar, au dus la masacrele de la Otopeni sau Televiziunea Romana. Cu sprijin sovietic direct, prin tehnica, informatii si oameni si cu sustinere occidentala si americana, puterea in Romania este luata de un grup fraudulos intitulat Frontul Salvarii condus de agentul KGB Ion Iliescu, cetatean roman etnic rrom-tigan (verisor cu autoproclamatul rege Cioaba). Langa acesta apare automat un alt agent strain, cetatean roman etnic evreu Petre Roman (agent al serviciilor franceze si americane de informatii) dar si generalul Stanculescu, agent britanic sau generalul Nicolae Militaru (agent GRU-sovietic). Acestia si multi altii reusesc sa puna mana pe puterea din Romania si sa transforme tara intr-o colonie vasala marilor puteri, sa distruga economia si agricultura (vezi declaratiile lui Petre Roman - "industria o gramada de fier vechi" si "agricultura nerentabila"). Mai mult, acestia reusesc sa ii deposedeze pe romani de toate economiile banesti prin nationalizarea valutei in 92’ de catre Stolojan, prin inflatia galopanta de 300% pe an (promovata de Isarescu - etnic evreu) dar si prin jocuri piramidale de tip CARITAS. Bruma de proprietate a romanilor avuta prin cunoscutele parti sociale adica o privatizare a intreprinderilor la care lucrau a fost repede distribuita prin titluri de valoare-actiuni ce au fost dupa aceea cumparate si manipulate de catre cercuri influente si mafia rroma-tiganeasca pusa in slujba noii conduceri a tarii. In anii 90’ se trece sub guvernarea tradatoare a lui Petre Roman, Stolojan si Vacaroiu la asa-zisa privatizare pe un dolar adica cedarea pe gratis a industriei, agriculturii si economiei romanesti. In prealabil s-au folosit societati capusa si de spionaj economic la indatorarea si ruinarea financiara a acestor unitati economice. Practic Romania a ajuns dupa 25 de ani sa nu mai produca aproape nimic la export cu valoarea adaugata foarte mare. Nu mai producem nave si tancuri petroliere, nu mai producem trenuri si locomotive, rulmenti si diamante industriale, calculatoare si optica medicala, alimente (am ajuns sa importam aproape toata carnea de porc, laptele si ouale) si medicamente indestulatoare pentru populatie, masini si utilaje etc. In aceste conditii Romania este inlaturata de pe piata producatorilor europeni si mondiali devenind doar o piata de desfacere pentru rebuturile societatii capitaliste occidentale, atat la bunuri cat si la servicii, pe aproape toate planurile.
Revenind, trebuie remarcate crimele din 25 decembrie 89’ cand Nicoale Ceausescu si sotia sa Elena au fost supusi unui simulacru de proces dupa care au fost lichidati miseleste la ordinul si comanda puterilor straine care nu doreau ca Ceausescu sa spuna pe mai departe tot ce stia despre acestia. De remarcat si crima savarsita asupra Elenei Ceusescu care nu are absolut nici o baza logica, legala sau juridica, vina ei fiind doar ca era sotia fostului presedinte al Romaniei si presupus dictator.
Termenul de dictator a fost folosit intens in ultimii ani atat de sovieticii-rusi cat si de occidentali si americani impotriva liderilor patrioti din toata lumea pe care doreau sa ii extermine, atat pe ei cat si tarile lor. Ceausescu sta in acest context alaturi de patrioti cunoscuti pe plan mondial ce au vrut binele tarilor lor si i-au condus relativ echilibrat, Dudaev in Cecenia, Gadaffi in Libia, Saddam Hussein in Irak, Slobodan Milosevici in Serbia sau Hugo Chavez in Venezuela care au platit cu viata pentru ca si-au dorit independeta tarilor lor si au reusit chiar sa realizeze un grad de prosperitate si bunastere chiar daca istoricii actuali platiti de marile imperii distorsioneaza si interpreteaza diferit realitatile istorice. (din pacate Sadam si Gadaffi precum si tarile lor au platit un pret si mai mare decat Romania pentru ca nu au vrut sa isi cedeze resursele naturale americanilor si occidentalilor)
Mai mult, dupa 25 de ani se poate vedea clar ca toate acuzele aduse lui Nicolae Ceausescu au fost false in totalitate si ca doar guvernarile de dupa 89’ pot fi acuzate de subminarea economiei nationale, sabotaj si genocid.
De remarcat ca in cei 25 de ani cat a condus Nicolae Ceausescu Romania nu a existat nici o crima pe criterii politice sau comandata de statul roman, istoricii consemnand doar situatia detinutului de drept comun Ursu care a fost ucis se pare din razbunare personala si penala a unor militieni din acea perioada.
Din crimele din 89’ istoricii cinstiti si onesti n-au putut retine nici macar una ca fiind la comanda personala si ilegala a lui Nicolae Ceausecu deoarece majoritatea au fost savarsite de agenti straini sau de armata provocata, starnita sau derutata tot de forte ostile sovietice sau occidentale.
Acum intr-un decembrie 2014 in care ne gandim la Romania ce a fost pana in 89’ putem decat sa tragem niste concluzii tragice si dramatice:
- Serviciile de informatii romanesti patriotice din perioada 67-89’ au fost inlocuite cel putin la varf cu oameni care erau dusmani ai acestei tari inainte de 89’ adica slujitori ai serviciilor de specialitate din Rusia, Ungaria, Statele Unite si aliatii lor.(asa se explica de ce nu s-au luat masuri impotriva dezastrului economic, financiar si genocidului din tara)
- Bancile romanesti au fost devalizate si inlocuite cu banci de mana a doua austriece, grecesti sau cipriote.
- Industria grea a fost distrusa in proportie de peste 90% si dusa la fier vechi iar cateva combinate mari ce mai functioneaza  sunt in proprietate straina (ex. Sidex - la englezi, Dacia - la francezi, Mechel - la rusi, Alro - la rusi-turci, Holcim - la olandezi etc.), practic tot ce mai functionaza in tara asta in industrie este in proprietate straina.
- Sistemul de sanatate a fost distrus in totalitate, romanii ne mai beneficiind gratuit de asistenta medicala iar medicamentele si serviciile sunt oferite de obicei prin firme straine la preturi exorbitante.
- Armata romana a fost pulverizata, din aprope 300.000 de ofiteri-cadre, soldati si salariati, Romania mai are maxim 50.000 dar fara dotare la nivel actual, desi s-au cheltuit sume exorbitante pe tehnica invechita si inutila.
- Invatamantul a fost compromis definitiv prin formarea strict teoretica si inutila, fiind neglijata cu intentii criminale partea practica din sistemul educational romanesc.
- Sistemul de asigurari si pensii a fost distrus prin pensionari la 45-50 de ani si salarii compensatorii imense, ceea ce a dus la falimentul fondului de pensii si prin inchiderea industriei si economiei romanesti, la pulverizarea fortei de munca nationale-cotizante, nevoite acum sa emigreze si de aici toate consecintele negative asupra tarii.(avem aproximativ 4,5 milioane de salariati din care 2 milioane de bugetari si 5,5 milioane de pensionari, restul fortei active, 3-4 milioane-find neangajati)
- Cultura romaneasca a fost data sub obladuirea unor cetateni romani etnici evrei, gen Patapievici, rromi-tigani gen Andrei Plesu sau unor ministri etnici maghiari care au distrus tot ce era mai bun in acest domeniu.
- Mass-media din Romania a fost preluata de etnici minoritari sau cetateni straini, gen reprezentantul CIA - Ronald Lauder, evreu american, (Pro Tv a introdus in mentalul colectiv manele, homosexualitatea, prostitutia, telenovelele cu teme slavagiste si supunere la stapan si alte rele importante din occident, dar si suprematia rromilor-tigani in cultura. Acum Stefan Banica jr si Andra - etnici rromi-tigani sunt cei mai promovati si bine platiti artisti din tara) sau interesele sovietice-rusesti in Romania: Voiculescu cu trustul Intact si Antenele. Lor li se adauga si maghiarul Zoltan Teszari patronul trustului RCS-RDS si televiziunilor Digi.(acesta fiind exponentul UDMR). Evident ca aproape toate organele de presa din Romania apartin unor trusturi sau patroni straini sau unor oameni care reprezinta interesele aripii din securitate ce a pactizat cu ocupantii straini din 89’ sau sunt copiii si nepotii celor din PCR si UTC.
- La nivel etnic se constata cel mai mare genocid pe timp de pace impotriva unei etnii, in speta cea romana, populatia tarii scazand prin metode si tehnici criminale de spionaj si razboi neconventional de la 23,5 de milioane de locuitori la 17 milioane, conform recensamantului din 2012. Teoria conform careia in strainatate ar fi 3-4 milioane de romani nu este valabila deoarece s-a vazut ca la alegerile prezidentiale in toata lumea au votat cu putin peste 300.000 de romani la care se mai adauga maxim cateva mii ce n-au putut intra la vot in doar cateva sectii si evident populatia minora a acestor oameni. In practica in occident nu sunt mai mult de 500.000 de etnici romani aici fara sa ii luam in calcul pe cetatenii din Republica Moldova sau pe cei cateva mii care au emigrat inainte de 89’. In schimb, se constata o politica dusmanoasa de incurajare a minoritatilor etnice, materializata prin dublarea numarului etnicilor rromi-tigani din Romania si cresterea cu cel putin 10% a etnicilor maghiari (doar familiile sarace etnice romane sunt bagate in programe de contraceptie si planning familial sau sunt invitate sa foloseasca metode de stagnare a natalitatii, pe cand etnicii rromi-tigani sunt incurajati fatis si oficial spre procreere fiind sustinuti cu ajutoare sociale si indemnizatii de la stat, prin asa zisele masuri de discriminare pozitiva. Tot prin ele copiii maghiari si rromi-tigani intra la licee si facultati fara concurs si fara merit, in dauna copiilor si tinerilor romani ce trebuie sa invete asiduu, la fel fiind si pentru obtinerea unor posturi in stat.)
- Pe plan religios dupa 89’ s-a manifestat o politica dusmanoasa si razboinica impotriva crestinilor ortodocsi prin sustinerea revendicarilor, majoritatea ilegale, a crestinilor greco-catolici si catolici, cu retrocedari masive si ilegale de terenuri, paduri si cladiri dar si promovarea si finantarea excesiva din occident a cultelor neo-protestante in special penticostali si baptisti. Mai mult, noii lideri ai Romaniei permit prozelitismul religios si coruperea credintei romanilor prin acreditarea si sustinerea unor culte periculoase.
- Pe plan politic, puterea in Romania a fost preluata de repezentantii marilor puteri care au atacat si distrus Romania si au format la inceput FSN-ul, astfel ca in mare si fara a intra in detalii, putem spune ca PSD reprezinta interesele Rusiei, PDL interesele Germaniei si a cultelor neoprotestante americane, liberalii interesele franco-britanice iar UDMR clar reprezinta interesele secesioniste si teroriste ale extremistilor maghiari din Romania, Ungaria si SUA. La randul lor, toate aceste partide raspund mai nou, evident dupa negocieri intre marile puteri, intereselor americane si ale NATO, iar in plan secund ale europenilor din U.E. care nu sunt aproape niciodata in favoarea cetatenilor romani.
Nu trebuie uitat ca majoritatea politicienilor romani vin din categoriile josnice ale populatiei locale, infractori de drept comun, informatori, colaborationisti si tradatori in favoarea noilor ocupanti ai tarii, sau sunt fost sefi comunisti, copiii lor sau cei slabi pregatiti si instruiti care prin slugarnicie, santaj si mita au ajuns sa isi serveasca noii stapani.
Inainte de a incheia acest scurt remember istoric al Craciunului insangerat din decembrie 1989, trebuie sa amintim si de faptul ca suntem singurii din Europa care am dat strainilor (prin tradare) propriile rezerve de apa minerala, sare, cupru, titei si gaze, urmand sa instrainam si rezervele de aur si gaze de sist. Nu trebuie uitat ca peste 70% din padurile romanesti sunt exploatate la ras de catre firme straine, in special austriece, iar terenul agricol dar si funciar al Romaniei se poate vinde fara mari restrictii, practic oricui, metoda unica in randul tarilor din U.E.
Ca o concluzie, Romania din 2014 este o tara distrusa, aservita, cu o populatie imbolnavita, slab instruita si neculturalizata, o tara condusa total din afara dupa vointa si bunul plac in special al Rusiei, Germaniei si Statelor Unite care dicteaza in aproape toate sferele de activitate contrar vointei romanilor. O alta concluzie clara este ca Ceausescu a fost "mic copil", fata de criminalii si teroristii de astazi ce conduc Romania.
 .
Marius Chiuzan -  jurnalist liber si independent.
 .
P.S. - Si nu uitati ca un popor se poate distruge doar daca ii distrugi cultura, sanatatea si invatamantul, dar mai ales sistemul de mentinere si perpetuare practica a natiunii - natalitatea pozitiva. Acestea sunt si cele mai atacate sisteme din Romania actuala, deoarece restul - economie, finante, armata, bani etc se pot reface in timp. Mai mult, romanilor li s-a distrus demnitatea, stima de sine si patriotismul, si sunt invinovatiti pentru relele invadatorilor si ocupantilor, populatia neavand practic posibilitatea sa-si decida soarta sau sa lupte cu dusmanul, la fel ca cei din Vietnam, Irak, Afganistan, Cecenia, Georgia si Ucraina sau alte tari invadate de americani, rusi si NATO.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu