miercuri, 19 august 2015

"UN OM - 15 COLECTII - MARIUS CHIUZAN la 5 ani de Bistritanews.ro " .

Clubul "BISNUMPHILA" al Cercului Militar Bistrita organizeaza expozitia personala "UN OM - 15
In cadrul activitatii se pot efectua si schimburi de piese de colectie de amatori cu scop didactic si educativ pentru copii si tineri.
Vernisajul va avea loc duminica 23 august 2015 ora 13.00 in Sala Mare de la Cercul Militar Bistrita din Parcul Municipal (langa stadionul Gloria).
COLECTII - MARIUS CHIUZAN la 5 ani de Bistritanews.ro". Evenimentul este dedicat aniversarii in 23 august 2015 a 5 ani de activitate a ziarului BISTRITANEWS.RO.  Jurnalistul Marius Chiuzan (presedintele Clubului "BISNUMPHILA") prezinta 15 colectii de amator: filatelie, numismatica, heraldica, cartofilie, efecte militare etc.
Expozitie deschisa publicului: duminica 13.00 - 18.00 iar luni-marti intre orele 10.00-18.00.

 .
Istoric:
In data de 23 august 2010 a luat fiinta la Bistrita ziarul online http://www.bistritanews.ro/  cotidian la care activeaza aproximativ 30 de persoane, majoritatea voluntari constituiti in jurul jurnalistului independent Marius Chiuzan. Ziarul Bistritanews.ro a reusit in cei 5 ani de activitate sa difuzeze 16.000 de articole proprii sau materiale primite de la colaboratori, partide si institutii descentralizate precum si de la cetatenii care vor sa isi exprime liber si asumat punctul de vedere. In aceste conditii Bistritanews.ro  a ajuns la un numar de mediu de 20.000 de vizualizari zilnice cu un record de peste 40.000 fapt ce il situeaza printre cele mai citite ziare din mediul online aparute in Bistrita-Nasaud.
Pentru a marca acest eveniment, jurnalistul Marius Chiuzan in colaborare cu Cercul Militar Bistrita si Clubul Colectionarilor Bismunphila Bistrita organizeaza expozitia personala "Un om - 15 colectii, la 5 ani de Bistritanews.ro" - in care sunt prezentate 15 tipuri de colectii educativ-didactice semi-profesioniste printre care amintim: timbre, monede-bancnote, insigne-medalii, decoratii-plachete, cartele telefonice, vederi-carti postale, calendare de buzunar, pixuri, brelocuri, fanioane, brichete-chibrite, pixuri-stilouri, ziare-reviste, ceasuri de buzunar si ecusoane-efecte militare.
In premiera la Bistrita, in expozitie vor putea fi vazute cateva zeci de mii de obiecte de colectie adunate pe parcursul a peste 40 de ani de catre colectionarul amator Marius Chiuzan, colectii care au la baza pasiunea pentru istorie, geografie, arta si literatura. Prin aceasta expozitie se doreste si formarea spiritului de colectionar pentru copii si tineri, aceasta ducand la realizarea unor colectii apreciabile fara un efort financiar mare, doar cu multa pasiune, migala si timp dedicat lucrurilor frumoase.

 Redactia Bistritanews.ro






 Vezi si :
"UN OM - 15 COLECTII - MARIUS CHIUZAN la 5 ani de Bistritanews.ro" .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu