duminică, 23 decembrie 2012

23 de ani de la lovitura de stat, simulacru de revolutie si inceputul razboiului total impotriva Romaniei.

In aceste zile cand toata lumea crestina se pregateste sa serbeze nasterea Mantuitorului Nostru Iisus Cristos, romanii au fost pedepsiti de mai marii lumii sa isi planga mortii oficiali din Decembrie 89’ dar mai ales pe cei cazuti pe fronturi nestiute in ultimii 23 de ani. Istoria oficiala scrisa de catre ocupantii sovietici-rusi, americani, germani, francezi, evrei si alti lacomi din lume ii invata pe copiii nostri nestiutori ca acum 23 de ani a fost o revolutie impotriva lui Nicolae Ceausescu si impotriva comunismului pentru libertate si pentru democratie. Dupa 23 de ani istoricii onesti americani, rusi, occidentali dar si cativa romani vin si spun, in special pe internet si prin carti de specialitate, mai putin citite, ca altul a fost adevarul si ca de fapt a fost inceputul sfarsitului pentru lumea materiala existenta atunci in Romania. Razboiul total impotriva tarii noastre a inceput de fapt in anii 50’ asa cum arata Larry Watts  in cartea sa despre razboiul clandestin impotriva Romaniei , cand Uniunea Sovietica si tarile "prietene" socialiste au inceput o lupta pe frontul serviciilor secrete impotriva lui Gheorghe Gheorghiu Dej care dorea o desprindere de Moscova. Lupta a devenit si mai crancena impotriva Romaniei odata cu venirea la putere in 1965 a lui Nicolae Ceausescu care a continuat linia de independenta a predecesorului sau si a marit bresa fata de sovietici, in 1968 cand aceasta a condamnat ferm interventia militara sovietica in Cehoslovacia. Pana in 1980 adica 15 ani de la preluarea conducerii Nicolae Ceausescu  a fost presedintele socialist rasfatat de occidentali si americani, impaciuitorul dintre evrei si palestinieni dar si negociatorul dintre chinezi, americani si rusi. Cei 15 ani au insemnat cea mai infloritoare perioada din toata istoria Romaniei de peste 2000 de ani cand romanii au reusit sa faca absolut orice facea alta tara de pe planeta: baraje si hidrocentrale, fabrici, combinate si uzine, aeroporturi, canalul Dunare-Marea Neagra si canale de irigatii, avioane civile si militare, combine si tractoare, vagoane si locomotive, autoturisme si tancuri, armament usor si utilaj pentrolier, vapoare si platforme maritime petroliere, Casa Poporului si metroul, Transfagarasanul , practic nu exista domeniu de activitate in care romanii sa nu concureze cu partenerii din blocul estic sau cu tarile capitaliste, si cu destul de mare succes mai ales pe pietele asiatice, africane sau sud-americane, evident si in tarile CAER.

Totul a inceput sa se destrame odata cu fuga generalului tradator Ion Pacepa cand occidentul a aflat si evident si americanii si evreii ca Ceausescu visa sa faca o Romanie Mare, puternica si independenta din toate punctele de vedere: financiar-bancar, economic, militar, energetic, etc. Si atunci, mai marii lumii au hotarat sa nu il mai sustina pe Ceausescu, sa nu il mai viziteze, la fel ca in anii 70, din contra au inceput sabotajele internationale, boicotul si alierea cu Uniunea Sovietica pentru distrugerea totala a Romaniei. Si au gasit usor si un aliat de nadejde prin prisma presedintelui tradator sovietic Mihail Gorbaciov care in schimbul catorva miliaone de dolari americani a acceptat planul occidental si american de distrugere a blocului sovietic si a tarilor socialiste dar in special falimentarea totala a Romaniei. Dupa 1985 romanii au inceput sa inghete in casa deoarece sovieticii la fel ca in urma cu cativa ani Rusia cu Ucraina, au inchis in plina iarna gazul, electricitatea si titeiul ce veneau spre romani. Mai mult, in schimbul materiilor prime, cereau doar alimente si bunuri care erau deficitare in Romania. Asa a inceput campania oficiala de denigrare a lui Nicolae Ceausescu, campanie folosita ca principal mijloc de distrugere a Romaniei. Tot mai multi romani au inceput sa critice regimul si pe presedintele tarii, nestiind motivele principale ale saraciei in care au ajuns. Sabotajul rusesc si occidental a culminat in 1989 cand romanii desi au reusit sa plateasca toata datoria externa si in vistieria statului erau peste 2 miliarde de dolari, in magazine nu se mai gasea aproape nici un produs alimentar, la liber. Evident ca aceste efecte erau rodul sabotajelor facute si din interior cu ajutorul unor tradatori in special agenti ai KGB-ului si serviciilor de informatie a armatelor sovietice care aveau agenti si tradatori infiltrati in aproape toate structurile de conducere a statului roman, inclusiv primul ministru de atunci fiind, spun unii istorici, omul lor de incredere in aplicarea planului de sabotaj al Romaniei. Daca in anii 70’ romanii aveau aproape toate tipurile de alimente din belsug in magazine si aproape toate produsele de larg consum la liber, inclusiv cele electrocasnice, in 1989 aceastea lipseau cu desavarsire, desi in tara existau. Un exemplu elocvent este sabotajul din toamna lui 89’ cand cativa oameni fideli lui Nicolae Ceausescu au descoperit zeci mii de tone de carne care se strica in depozitul de la Glina de langa Bucuresti desi in acelasi timp in capitala existau cozi interminabile pentru o punga de tacamuri sau oase de porc. Aceste lucruri trebuie spuse pentru ca acei ce au suferit de frig si de foame si de lipsuri in ultimii ani ai socialismului ceausit, sa ii cunoasca pe adevaratii vinovati si pe calaii ce i-au adus in acea stare.
Pe fondul nemultumirilor generalizate provocate de tradatorii din tara si strainatate si pe baza intelegerilor dintre rusi si americani de la inceputului lui Decembrie 89’ de la Malta s-a treceut in zilele de 15-16 decembrie la planului de cucerire a Romaniei, fara forta armata explicita si distrugere totala a acestei tari si a populatiei. Aceste actiuni au fost executate de catre trupele speciale OMON si SPETNAZ sovietice in colaborare cu comandouri occidentale sau din tari prietene din Ungaria si Yugoslavia care au declansat acea asa-zisa revolta de la Timisoara, cand sub pretextul arestarii pastorului tradator Lazslo Tokes s-a declansat un haos generalizat sustinut cu tehnica speciala si oameni de catre invadatorii soviectici care intrasera in tara in numar de aproximativ 60 de mii in lunile noiembrie si decembrie. Acestia au distribuit la Timisoara alcool, droguri, bani, unor elemente rau famate din societate, boschetari si fosti puscariasi dar si marginalizati si grupuri de oameni foarte saraci care au devenit provocatori si instigatori, cu scop vadit de a crea haos in oras. In acele zile au fost atacate unitati militare de catre asa-zisi civili, in fapt majoritatea agenti sovietici, au fost incendiate masini, magazine, vandalizate spatii publice. In aceste conditii a intervenit militia-politia si armata iar dupa ce cativa militari au fost raniti sau ucisi de catre multime (agenti straini) s-a deschis focul, prima data de avertisment si pe urma in plin, murind cateva zeci de persoane care majoritatea erau simpli cetateni curiosi si care s-au alaturat instigatorilor din teribilism si nestiinta. Totusi in acea perioada serviciile speciale romanesti au reusit prin mijloace specifice sa lichideze cativa zeci de ocupanti sovietici si maghiari, fapt confirmat de monumentul ridicat in Ungaria in memoria agentilor rusi si maghiari cazuti in Romania in 89’.
Totul a culminat cu manifestatiile de la Bucuresti din 21 decembrie 89 unde cateva mii de agenti straini specializati in diversiune si sabotaje teroriste urbane, majoritatea sovietici, au reusit sa provoace iesirea muncitorilor in strada dar si haosul generalizat si revolta oamenilor din Piata Palatului. In acest context Nicolae Ceausescu a vrut sa isi dea demisia din fruntea tarii dar a fost oprit de cateva elemente tradatoare din partidul comunist care aveau nevoie de el ca si tap ispasitor pentru tot ce stiau ca va urma. Intre timp Securitatea a predat armamentul, ofiterii si cadrele active s-au pus la adapost, militia s-a retras de pe strazi si singura forta care s-a opus invadatorilor si oamenilor care credeau ca participa la o revolutie a fost armata. Inevitabil, conform tututor legilor de atunci sau de acum, cand se ajunge la acte teroriste s-a executat foc de avertisment si dupa aceea in plin impotriva manifestantilor. Multi istorici spun ca o mana de generali tradatori din armata au facut acest gest pe deplin constienti deoarece doreau ca sangele victimelor sa creeze impresia unei revolutii si a unei miscari populare care sa ii legitimeze dupa aceea pe ei la putere. Planul invadatorilor a reusit in 22 decembrie cand vazand ca nu mai are sustinere interna, sotii Ceausescu au parasit Bucurestiul la bordul unui elicopter dar care era dinainte sabotat si pregatit pentru deznodamantul fatal  de la Targoviste (expertii militari spun acum ca tunelurile de sub Bucuresti ar fi asigurat o retragere eficienta pentru Ceausescu si sotia lui dar unii consilieri, colaboratori ai tradatorilor si invadatorilor le-au sugerat fuga cu elicopterul , cea mai proasta cale dintre toate variantele de scapare). In dupa amiaza zilei de 22 decembrie 89’ pe fondul instigarilor la crima, dezinformarilor si tradarilor facute cu ajutorul televiziunii romane, ocupata de catre oamenii invadatorilor, s-a facut un simulacru de revolutie, in fapt, o lovitura de stat sangeroasa prin care s-a trecut la punerea in aplicare a planului de distrugere totala a tarii. In aceste conditii s-a instalat noua putere - FSN, coordonata de KGB-istii Ion Iliescu alaturi de Gelu Voican Voiculescu dar si batranii din grupul "Corbii" adica tradatori sovietici de genul lui Brucan, Stoica, generalul Militaru, Barladeanu si alti cativa nemernici stabiliti din timp de catre rusi si occidentali sa preia puterea in Romania.
In mare, aceasta este istoria evenimentelor din 89’. Ce a urmat se stie. KGB-istii au instalat noua putere in Romania, primul lucru facut fiind infiintarea FSN, preluarea arhivelor secrete, lichidarea patriotilor romani-cateva mii care nu apar ca si eroi ai "revolutiei" printre cei 1100 de morti oficiali (multi dintre cei ucisi in decembrie 89 au fost victime ale inscenarilor si dezinformarilor puse la cale de ocupanti prin care unitati militare erau dezinformate si manipulate, militarii tragand unii asupra altora sau erau fortati sa deschida focul sub pretexte false mediatizate prin televiziunea romana controlata de catre invadatori. Va amintiti teoria dovedita ca si falsa cu cei 60.000 de morti din tara, cu otravirea apei, cu macabra manipulare de la Timisoara in care mortii au fost dezgropati, in special copiii si prezentati ca si victime ale lui Ceausescu dar si macelarirea patriotilor din trupele USLA de catre tradatorul general Militaru) dar si infiintarea in mare graba de catre KGB-istul Virgil Magureanu Astalas alaturi de alt tradator Voican Voiculescu a noului serviciu de informatii SRI. Avand parghiile puterii in statul roman si dupa lichidarea in mod bestial a sotilor Ceausescu sub pretexte si acuzatii false, au trecut la distrugerea sistematica a Romaniei. Ion Iliescu alaturi de cateva sute de tradatori pe care acuma ii cunoastem drept lideri politici democratici, ce fac parte din PSD, PNL, UDMR si PDL au instaurat in Romania un regim tradator de tip mafiot prin care in ultimii 23 de ani au  distrus Romania.

1.In agricultura au fost distruse CAP-urile in loc sa fie transformate in asociatii de producatori, au fost distruse SMA-urile detinatoare de utilaje agricole, au fost inchise fabricile de tractoare, combine si mijloace de productie pentru agricultura. Mai mult, au fost distruse combinatele de crestere si ingrasare a porcilor si viteilor, zeci de combinate pentru cresterea pasarilor si in general tot ce putea asigura necesarul de hrana pentru populatia Romaniei. Amintim si de distrugerea sistemelor de irigatii, a canalelor de drenaj si de preluare a debitelor masive de ape pluviale, distrugerea bazinelor piscicole, a statiunilor de cercetare stintifica din agricultura, a livezilor, viilor, si in general a tot ce tinea de agricultura. Doar in batjocura in 1991 regimul neo-stalinist a lui Ion Iliescu a inceput retrocedarea unor terenuri catre fostii proprietari dar fara sa le retrocedeze acestora si utilajele agricole pentru lucrarea lui. Aceasta actiune de sabotaj deliberat a avut drept consecinta faramitarea terenurilor agricole si nelucrarea a unor suprafete ce insumeaza peste 1 milion de hectare.

2.In sistemul de informatii si servicii secrete, specialistii fostei securitati de sorginte patriotica au fost inlocuiti rapid, eliminati sau pensionati, cu lucratorii ce au acceptat sa tradeze pentru rusi si occidentali si au fost incadrati lucratori noi, tineri, fara probleme de constiinta sau patriotism care isi servesc sefii fara sa intrebe de ce acestia nu iau masuri pentru protejarea tarii lor. Asa se face ca serviciile de informatii romanesti se lauda cu minuscule acte de vitejie in combaterea asa-zisului terorism international, practic miscari de eliberare nationala combatatute de americani in tarile ocupate de ei, gen Irak sau Afganistan. Cel putin la modul material, palpabil, SRI-ul nu a impiedicat dezastrul din ultimii 23 de ani si nu avea cum atat timp cat deciziile din tara asta au fost luate de niste oameni ce reprezinta tari straine adica a ocupantilor din 1989 chiar daca in serviciile secrete romanesti sunt multi lucratori profesionisti si bine specializati in activitatea lor si chiar unii patrioti care din interior monitorizeaza grupurile de spioni straini si tradatori locali in vederea luarii masurilor necesare cand se va putea relansa Romania, evident in alt contex si clasa politica.

3.Noua putere tradatoare a inceput rapid distrugerea sistemului financiar-bancar romanesc prin vanzarea frauduloasa a bancilor mari din tara pe sume derizorii sau falimentarea lor prin imprumuturi voit neperformante. Nu trebuie sa uitam si de confiscarea valutei de catre guvernul Stolojan in 1991 sau simulacrul de privatizare a unor banci comerciale alaturi de falimentarea populatiei prin inflatia galopanta sau jocurile piramidale sustinute din umbra de agentii straini. In aceste conditii in momentul actual majoritatea bancilor din Romania sunt straine astfel ca economia, industria si sectorul privat din tara asta atat cat mai exista depind de capriciile unor investitori straini din domeniul bancar pusi pe capatuiala.

4.Industria a fost distrusa in mod deliberat, marile fabrici, combinate si uzine au fost inchise sub pretextul ca nu mai sunt rentabile si vandute la fier vechi dupa ce in prealabil au fost capusate de catre asa-zisii oameni de afaceri, de fapt tradatori romani sau unelte ai ocupantilor straini care aveau interesul sa distruga concurenta producatorilor romani si sa faciliteze intrarea pe piata nationala a produselor straine in general rebuturi sau de proasta calitate, dar la preturi foarte mari.

5.Armata a fost practic decimata prin concedieri si pensionari masive care a redus efectivele de la 250.000 in 1989 la aproximativ 55.000 de militari si ofiteri in prezent. Dintr-o forta armata respectata in Pactul de la Varsovia dar si pe plan international, cu armament national sau sovietic performant, armata Romaniei a ajuns acum una de soldati angajati care lupta pentru cauze straine in Irak sau Afganistan pentru a satisface interesele de moment ale asa-zisilor aliati din NATO, precum si ale liderilor americani. In aceste conditii zeci de militari romani au murit sau au fost raniti pentru o cauza straina si pe pamant strain ca si trupe de ocupatie mascate in eliberatori in tarile preluate din interese economice de catre americani, evident cu acordul partenerilor strategici, rusi. In momentul de fata armata romana are o flota maritima formata din rebuturi cumparate de la occidentali, o flota aeriana formata din avioane de prin anii 70’ deoarece avioanele tip MIG 29 au fost repede "defectate" sau vandute ca piese de schimb in strainatate. Parcul auto si blindatele au fost distruse in proportie covarsitoare sub pretextul unor cerinte internationale iar inzestrarea actuala este una de tip clasic si cu armament usor majoritatea produs in tari asa-zis aliate desi Romania dispunea de o industrie de aparare puternica si performanta capabila sa isi inzestreze propria armata.

6.In sanatate s-a trecut de la asistenta medicala gratuita si obligatorie, sub pretextul dezastrul programat inainte de decembrie 89’,  la un sistem american total incorect si imoral care asigura asistenta medicala in general doar paturilor bogate dispretuind-ui pe oamenii obisnuiti sau saraci. Mai mult, pe fondul unei alimentatii proaste, saraciei si incertitudinilor unui regim tradator si mafiot instalat dupa 89’ a crescut numarul bolanvilor in tara noastra dar cu toate acestea s-au inchis spitale, dispensare dar si alte unitati medicale strict necesare populatiei. In acelasi context, in ultimii ani au fost inchise sau vandute fraudulos prin asa zise privatizari, fabrici de medicamente sau institute de cercetare medicala care produceau si vaccinuri necesare populatiei din Romania. Distrugerea sistemului sanitar din Romania face parte si el dintr-un plan diabolic bine stabilit alaturi de introducerea chiar fortata si necrestina a planningului familial si impunerea avorturilor, la reducerea populatiei tarii de la 23 de milioane la doar 18 milioane conform datelor partiale de la recesamantul din 2011. Practic, Romania a pierdut in acest razboiul total impotriva sa, 5 milioane de locuitori pe un front nevazut si necriticat oficial,  un sacrificiu urias fata de potentialul acestei tari, arma demografica fiind tot mai des folosita de marile puteri impotriva tarilor pe care vor sa le acapareze "pasnic".

7.Tot in mod deliberat a fost distrus sistemul national de invatamant care era unul de tip gratuit si obligatoriu cu o programa buna si echilibrata, teoretica si practica, ajungandu-se acum la programe supraincarcate - doar teoretice, care streseaza si obosesc inutil elevul, practic distrugand din fasa si prin sistemul de invatamant viitoarele generatii de romani. Aici s-a trecut si la un alt experiment periculos prin asa zisa discriminare pozitiva unde orice copil mediocru din minoritatea maghiara sau tiganeasca-rroma poate intra la liceu sau facultate pe locuri rezervate in detrimentul unor elevi de etnie romana, bine pregatiti dar care nu au avut "sansa" sa fie minoritate protejata. Invatamantul romanesc a fost in ultimii 23 de ani un sector de permamente experimente nefaste unde fiecare ministru si-a lasat amprenta dezastruoasa asupra actualelor generatii de elevi si tineri. Nu trebuie uitata nici privatizarea invatamantului in special la nivel de invatamant superior unde sute de facultati private au devenit adevarate fabrici de diplome dand astfel tarii, actuala generatie de politruci tineri care se lauda cu masterate si doctorate desi nivelul lor de cunostinte este doar de nivel gimnazial, in cel mai bun caz liceal.

8.Administratia statului roman si Guvernul au fost compromise si distruse pe o perioada indelungata prin acceptarea unor oameni slab pregatiti, promovati pe criterii politice la care s-a adaugat o legislatie stufoasa si ineficienta creata in mod special pentru a incurca si destabiliza activitatile din tara.

9.Justitia a fost compromisa prin promovarea pe aceleasi criterii politice a avocatilor, procurorilor si judecatorilor sau a fostilor colaboratori ai serviciilor secrete straine care prin deciziile incorecte si imorale dar legale dupa legile create stramb, au demoralizat populatia, au distrus increderea in justitie, in dreptate si adevar. Practic, la nivel mare, justitia romaneasca este un instrument politic represiv si sanctionator folosit de ocupanti impotriva romanilor si in mod special a celor care au curajul sa se ocupe si sa spuna adevarata starea de fapt din tara. Cu ajutorul justitiei si a altor organe de stat s-a reinstaurat politia politica criminal de tip sovietic din anii 50’ care a distrus sute de mii de vieti in tara noastra.(acesta nu a existat pe perioada lui Ceausescu)

10.Cultura romaneasca a ramas in sarcina unor exponenti ai invadatorilor, de genul lui Plesu si Patapievici alaturi de gastile lor care au facut totul pentru discreditarea valorilor romanesti, patriotice si nationale si au sapat la temelia traditiilor si artei populare. Asa se face ca Mihai Eminescu si alti zeci de poeti si scriitori romani au fost demonizati si atacati constant tocmai pentru ca au reprezentat cu cinste aceasta tara iar in schimbul lor au fost impusi niste non-valori, bine platite de catre statul mafiot sau fundatii straine (fundatia Soros) care lupta de zeci de ani pentru distrugerea identitatii si culturii romane.


Aceastea sunt doar cateva din domeniile mari pe care le-am abordat in treacat deoarece pentru aprofundarea lor ar trebuii scrise cateva zeci de carti dar ii las pe cititorii de buna credinta sa ma completeze sau sa ma critice cu argumente daca am gresit. Evident ca voi sterge toate comentariile venite din partea trdatorilor care vor dorii sa manipuleze si prin ziarul meu.
Cum ii cunoastem pe tradatori? Sunt cateva mijloace simple:
-         sunt acei care vorbesc de rau si fara argumente Romania.
-         sunt acei care spun ca poporul e de vina pentru tot ce s-a intamplat in ultimii 23 de ani
-         sunt acei care nu recunosc distrugerea economiei, finantelor, sanatatii, invatamantului, etc.
-         sunt acei care neaga prezenta invadatorilor straini in 89’
-         sunt acei care va vor vorbi numai de situatia romanilor din 89’ si se vor face ca uita anii infloritori din perioada 65’-80’-85’, deoarece vor sa isi ascunda neimplinirile si distrugerile provocate Romaniei punand in discutie ultimul an de ceausism cand sabotajul impotriva lui a fost maxim din partea invadatorilor si tradatorilor aflati acum la putere in Romania.
-         sunt acei care in continuare incearca sa justifice marile tradari nationale mascate sub asa-zise privatizari cum ar fi: vanzarea flotei maritime, vanzare Romtelecom, a combinatelor siderurgice, a Petromului, instrainarea rezervelor de titei si gaze, instrainarea rezervelor de aur, argint, cupru si metale rare si in general instrainrea tuturor valorilor materiale din tara asta.
-         tot tradatori sunt si cei care ataca Biserica ortodoxa si sustin fara just temei primatul bisericii catolice si in special cultele neoprotestante in incercarea lor de a-i desparte pe romani de biserica lor nationala, singura care i-a ocrotit in existenta milenara a acestei tari.
-         sunt cei care va vor vorbii de programul de 2 ore de la televizor din decembrie 89’       uitand sa spuna de programul tv din anii 70’, 80’ unde rulau filme si seriale internationale - Manix, Colombo, Dallas, alaturi de filme romanesti de valoare, se faceau cursuri de matematica, fizica sau limbi straine la televizor, iar programul tv era de cel putin 10 ore de emisie pe zi.     
-          tot tradator este cel care va va vorbii de securitate si politie politica ca un tot unitar fara sa faca diferenta fata de securitatea stalinista din anii 50’ care a omorat si intemnitat sute de mii de oameni la ordinul armatei sovietice ocupante si securitatea ceausista de dupa 1965 cand n-au mai existat inchisori politice si dizidenti reali. Asa se face ca acum exista sperietoarea si stigmatul de securist folosit ca apelativ pentru cei care si-au servit tara intre 1965-1989 dar nu se vorbeste nimic de tradatorii care au preluat puterea in ultimii 23 de ani desi majoritatea sunt dovediti ca agenti straini rusi, americani, evrei, germani, francezi, etc. In aceste conditii intr-o tara ocupata cu un regim mafiot neo-stalinist -sclavagist, este o rusine sa fii patriot dar o mare demnitate daca esti tradator si vanzator de tara. Automat, patriotii romani vor fi catalogati ca fiind dezaxati, PNG-isti, PRM-isti sau legionari tocmai de catre cei ce sunt acum la putere desi au fost dovediti ca oameni ai unor puteri straine-adica tradatori.
-         cum ii mai cunoastem pe tradatori? Sunt cei care va vor spune ca romanii n-au fost crestini pana in 89’ si ca Ceausescu a demolat biserici desi in realitate se stie ca doar 2 locasuri au fost demolate dupa cutremurul din 1977, restul bisericilor din capitala fiind translatate-mutate cu acordul bisericii ortodoxe.
-         tradatori sunt si cei care va vor spune ca romanii sunt lenesi, hoti si mincinosi desi realitatea demonstreaza clar contrariul, romanii fiind foarte apreciati in strainatete tocmai pentru harnicie, demnitate si cinste, evident acolo unde sunt platiti corect pentru activitatea lor.
-         tradatori sunt si cei care in mod voit asimileaza o etnie nomada cu intreaga populatie din Romania cu scopul clar de a ne minimaliza si contesta cultura, valorile, traditiile si istoria milenara.
-         tradatori sunt si cei care vorbesc de libertarea de exprimare si de circulatie, uitand ca acum nu te mai asculta nimeni, (cu exceptia serviciilor secrete) si nu mai poti circula nici macar pana la Bucuresti din lipsa banilor.
-         tradatori sunt si cei din presa care promoveaza imoralitaea, prostia, curvele si hotii, smecherii si banditii, farsorii si demagogii si toate relele din occident in dauna adevaratelor valori interne si internationale.
-         un criteriu mare de recunoastere  a tradatorilor din Romania are legatura cu cei care promoveaza idei, valori si actiuni opuse celor practicate in occident, aici fiind incadrati majoritatea guvernantilor care in mod voit iau decizii gresite pentru a provoca pagube clare, acestei tari si populatiei.



In mare, aceasta ar fi situatia Romaniei la 23 de ani dupa lovitura de stat, simulacrul de revolutie si inceputul razboiului total impotriva Romaniei, descrierea mea fiind total insuficienta pentru dezastrul si tragedia din aceasta tara, crimele fizice dar si morale infaptuite impotriva romanilor si a tarii fiind de de neimaginat de catre nimeni din aceaasta lume ce se pretinde civilizata .
            Practic, in ultimii 23 de ani s-a incercat si in parte s-a reusit sa se distruga fizic, moral si spiritual poporul roman, sa se distruga avutia nationala din Romania si bunurile publice sau sa fie transferate in proprietate straina si pana in prezent s-a reusit transformarea unei tari aproape independente din toate punctele de vedere intr-un stat sclavagist cu o conducere tradatoare de tip mafiot neo-stalinista, impusa din strainatate si cu perspective sumbre de revenire la un statut de normalitate. Intrarea in NATO in 2003 a insemnat doar costuri suplimentare pentru Romania, materiale si in vieti omenesti fara nici o garantie reala de securitate, din contra ne-am atras dusmania patriotilor arabi disperati care isi vad tarile ocupate si de militari romani. In 2007 odata cu intrarea in Uniunea Europeana, romanii au crezut intr-o schimbare pozitiva dar si de aceasta data am fost transformati in sclavii albi ai Europei ce ofera mana ieftina si calificata de lucru, femei pentru prostitutie si copii pentru perversi dar si fonduri uriase pentru tarile dezvoltate.
In fapt, din Romania au plecat in ultimii 23 de ani spre UE si alte tari mari din lume peste 1000 de miliarde de euro, numai in ultimii ani oficial, Romania a contribuit la UE cu 1.5 miliarde de euro anual, primind dupa chinurile realizarii a tone de proiecte, mai putin de jumatate decat banii virati printr-o simpla apasare de buton, in conturile UE. Practic in ultimii 23 de ani aproape tot ce a avut bun aceasta tara a fost distrus sau vandut sau trecut in proprietate straina.

Singura speranta a mea e in cei 59% din romanii cu drept de vot care au refuzat in 9 decembrie 2012 sa ii valideze pe hotii, banditii si tradatorii din FSN aflati la conducerea Romaniei din 89’ incoace astfel ca s-ar putea ca in curand romanii sa explodeze cu adevarat mai ales ca noua guvernare USL continua pe aceeasi linie a batjocurei si umilintei ca si predecesorii, prin marirea taxelor si impozitelor, scumpirea carburantilor, gazului si curentului dar si a alimentelor si produselor industriale.
 O statistica este elocventa pentru cei 23 de ani de guvernare mafioto-tradatoare FSN: 75% dintre romani traiesc mai prost decat in 1989 acum dupa 23 de ani de asa-zisa democratie in care fostii stalinisti din anii 50’ alaturi de tradatori si de reprezentanti ai puterilor straine au preluat fraiele Romaniei.  In fapt, in Romania anului 2012,  5% dintre romani traiesc foarte bine, 20-25% formeaza o clasa de mijloc iar restul traiesc foarte greu, majoritatea traiesc de la o luna la alta cu sacrificii enorme pentru a supravietuii la modul fizic.



Marius Chiuzan - jurnalist liber si independent.


P.S. -  In urmatoarele luni voi aprofunda fiecare capitol si altele noi prin materiale specifice de analize si comentarii chiar cu riscul de a fi catalogat in fel si chip sau eliminat, asa cum am fost amenintat de catre reprezentanti ai fortelor de ocupatie si ai tradatorilor ce conduc momentan Romania.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu