vineri, 3 septembrie 2010

Poporul nu are paine! Atunci sa manance cozonac.

Aceasta remarca si replica celebra sunt atribuite unui supus imperial si Mariei Terezia, atunci cand , un curtean a indraznit sa ii spuna imparatesei despre situatia precara din tara, de saracia in care se zbat oamenii,  in speta fiind vorba de Transilvania. Situatia se repeata dupa sute de ani, saracii sunt tot transilvanenii dar si restul romanilor, dar "asupritorii" nu mai sunt austro-ungarii ci niste romani de-ai nostri, cica, in realitate niste neoameni, care au uitat de neam si tara.
Sunt suparat, foarte suparat, pe cel mai puternic om din tara, deputatul Ioan Oltean, vicepresedinte al Camera Deputatilor,  cel care are cinismul sa ne minta in fata ca in Romania se traieste bine, ca premierul Boc este bun si performant iar marii "sifonari" de fonduri publice Videanu si Berceanu au fost niste ministri capabili, cu mari realizari.
          Poate sunt prost, poate foarte prost dar cu siguranta nu sunt oligofren incat sa nu imi dau seama cand ma minte cineva in fata, razand sau foarte serios, incruntat sau nervos, ca un jurnalist e cu prost gust cand intreaba ce a facut guvernul Boc, sau ce performante au avut Videanu si Berceanu. Citeste mai departe .....

http://www.bistritanews.ro/index.php?mod=article&cat=16&article=119

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu