marți, 7 septembrie 2010

Primarul Cretu santajeaza emotional consilierii municipali.

In cadrul unei conferinte de presa organizata la sediul primariei Bistrita, edilul sef T.O. Cretu i-a facut raspunzatori pe consilieri locali PDL si pe unii de la PNL pentru eventuala pierdere a investitiei pentru soseaua ocolitoare a municipiului Bistrita. Cretu spune ca acesti consilieri vor trebui sa se gandesca pana joi la pierderea unei investitii totale de 173 de milioane de euro, suma in care este cuprins TVA-ul si banii pentru despagubirea proprietarilor de case si terenuri de pe viitorul traseu al soselei.

Cretu mai sustine ca soseaua va fi benefica pentru municipiu dar nu a aminitit nimic de poluarea fonica si cu pulberi, de defrisarea padurilor si alte inconveninte majore pentru bistriteni.
Practic, singurul argument al lui O.T. Cretu au fost banii ce vor ajunge la Bistrita.
http://www.bistritanews.ro/index.php?mod=article&cat=1&article=145

Un comentariu:

  1. Traim intr-o societate de consum intr-o societate in care compromisurile de multe ori sunt cheia catre evolutie si dezvoltare...E frumos si cu padurea,cu verdeata,dar pentru a ne imbunatati traiul treuie sa facem cateva compromisuri,care poate in definitiv nici nu sunt asa mari pentru efectele pozitive pe teremen lung care le va creea aceasta centura ocolitoare a Bistritei

    RăspundețiȘtergere