joi, 15 septembrie 2011

Dezavantajul si rusinea de a fi roman simplu, majoritar in tara ta - Romania. (Pamflet revoltator )


De 21 de ani ni se tot spune de catre guvernantii FSN -isti ca trebuie sa ne integram in Europa si NATO fapt ce se poate face doar respectand niste reguli si angajamente internationale aplicate de "lumea civilizata". Si astfel in numele acestor deziderate teoretice - democratie, libertate, bla, bla, bla, s-a trecut la "reforma" in sensul adevarat al cuvantului invatat de mine in anii 80’ in armata, adica la casare, aruncare la gunoi, a tot ce e bun si folositor romanilor din tara asta.
Dar sa revin la enuntul din titlu, pentru ca  tot in ultimii 21 de ani guvernantii FSN adica PSD, PDL, PNL si UDMR (la nivel national) au aplicat un plan diabolic de distrugere sistematica a romanilor majoritari pe mai multe planuri, paliere pe care le voi prezenta imediat. Pentru a intelege fenomenele, sa  prezint tipologia romanului majoritar care este urmatoarea: cetatean roman, de etnie romana, crestin ortodox, venituri medii, studii medii si superioare, locuitor la oras, la bloc sau la sat in casa tradionala-parinteasca.

Sa vedem de unde rusinea si dezavantajul de-a fi roman majoritar.

1. Incepem cu ce ii mai drag romanului -credinta si religia lui ortodoxa. Acum ca sa fi in "randul lumii" trebui sa te tragi din cardinali si preoti oropsiti greco si romano-catolici cu lider spiritual papa fost nazist, chiar daca 80 la suta din preotii morti prin lagarele stalinist-comuniste (intre 1947-1964) au fost ortodocsi. E de bun gust sa nu te mai declari ca si toata "plebea" doar ortodox ci sa fi penticostal, baptist, iehovist adica "Frate" cu F mare si astfel faci afaceri cu frati, te imprumuti de la "frati" si te ajuti cu "fratii" din strainatate, mai ales cu cei din America care au bani, lapte si miere pe care ti le dau si tie daca te botezi din nou, si iti lepezi dreapta credinta ordodoxa.

De la credinta dar mai ales de la religii au plecat in istorie cele mai mari dusmanii, crime si razboaie iar politica guvernatilor de despartire a romanilor de biserica stramoseasca ortodoxa este o forma perversa si marsava de inrobire, indobitocire si de-nationalizare a romanilor. A se vedea comentarile de pe net a bigotilor si dusmanilor ortodoxiei atat din tara  dar mai ales din afara referitoare la viitoarea Catedrala a Neamului, proiect ambitios si costisitor dar binevenit intr-o tara unde reperele morale si crestine incep sa lipseasca.

2. Etnia cetateanului roman. Tot de 21 de ani guvenantii FSN au lansat cele mai urate si mai marsave masinatiuni la adresa majoritarilor prin asa spusele discriminari pozitive. Daca intr-o localitate sunt peste 22 la suta maghiari-unguri, obligatoriu ca denumirea acesteia sa fie si in maghiara (nu am inteles de ce nu trebui e sa fie 50 plus 1 la suta), mai nou chiar se pot face acte in limba maghiara si traduceri obligatorii pentru extremistii maghiari care doar declara ca nu stiu limba romana, adica a tarii in care s-au nascut si locuiesc. Mai mult, maghiarii au o serie de drepturi speciale conferite de asa zisul statut de minoritari: gradinite, scoli si clase in limba maghiara dar ce e mai socant sunt locurile la liceu si facultate rezervate doar pe criteriul etnic. Adica poti fi un elev maghiar mediocru dar "nu-i bai"  , ai locuri la cele mai bune facultati, inclusive la medicina, doar esti ungur, iar elevul roman trebuie sa se chinuie cu invatatul si examenele si toate cele, pentru a intra la aceleasi facultati, doar e majoritar si trebuie sa traga consecinte pentru asta. Tot asa spusa discriminare pozitiva se aplica si etnicilor tigani-rromi care nu isi trec satele in limba tiganesca dar au locuri speciale in scoli si facultati, evident fara examen sau concursuri grele, asa cum trebuie sa faca tinerii etnici romani. Adica e recomandat in tara ta Romania sa te declari ungur sau tigan si copilul tau intra sigur la Drept, Medicina, Politie sau se face inginer fara sa mai invete ani grei in liceu sau fara sa isi "toceasca neuronii" la examele de admitere. Rezulta ca guvernatii FSN doresc prin fortarea indirecta sa ne declaram toti facand parte dintr-o tara de unguri-tigani ca sa avem drepturi speciale si sa ne fie mai usor, noua si copiilor nostri in viata. Regulile se aplica si dupa absolvire cand sunt posturi pentru etnicii unguri-tigani prin creerea cerintelor speciale pe posturi, de a cunoste o limba minoritara sau a fi de o etnie minoritara, adica o discriminare clara fata de majoritarul etnic roman.
Aici trebuie vorbit de fondurile speciale pentru etnici maghiari-tigani de la diverse guverne si fundatii in special a extremistilor maghiari de la Soros si alte societatii "sub acoperiere" din strainatate.  
In occident  e  o moda sa te declari urmas al baronilor si grofilor maghiari din Transilvania, urmas a austro-ungarilor care au prigonit si masacrat romanii ortodocsi de la 1702 sau 1848  si 1940-1944, si astfel sa te declare ei "dizident de vita nobila" fata de taranii si "mojicii" romani sau sa spui ca esti minoritar  tigan-rrom pentru a starni mila si compasiunea unor  oameni ce nu cunosc realitatiile din Romania.

3. Ca si cetetean roman simplu-majoritar, e o rusine daca nu ai furat, nu ai facut averi, nu ai turnat la Securitate, aripa KGB, Mosad sau CIA. Daca ai lucrat la Militie, Securitate, P.C.R., Armata etc , aripa nationala, atunci esti un neadaptat de securist rau, profitor, baiat rau, chiar daca stai intr-o garsoniera amarata si traiti de pe o zi la alta dintr-o pensie de mizerie.

4. E rusine daca ai incercat sa fi patriot si sa iti aperi covingerile corecte, normale, nationale, promovate de germani, francezi , englezi sau americani si astfel esti catalogat drept extremist din PNG, PRM sau Legionar, sau mai rau esti trecut drept inadaptat, dezaxat, ciudat sau in cel mai bun caz drept excentric.

5. E o rusine ca si roman sa nu fi beneficiezi de o pensie obtinuta pe pile pe caz de boala sau inainte de termen, situatie in care "desteptii" iti rad in nas ca ai fost fraier si nu ai dat si tu niste tuica, un cas sau un miel si nu ai pile la nustiu ce specialist sa iti faca rost de un certificat medical fals de incadrare intr-o grupa de handicap.

6. Esti prost ca nu linguseti si nu te guduri pe linga un politruc sa te faca director la 30 de ani sau sa te puna sefa desi tu ai sanii mari, siliconati si buzele cu botox. Nu esti sefa deja cu bustul tau perfect de Dorobanti si gambele formate in Bamboo, pai esti o fraiera ca nu ai gasit un mos cu bani, un politician impotent sau o sefa batrana lesbiana. Ca doar asa fac fetele destepte, nu ca toata "tarancile" acelea cu bujori in obrajori dar cu pamant muncit sub unghii.


7. Esti  o rusine pentru tara daca nu te declari minoritar si oropsit sexual in calitate de transsexual, homosexual sau lesbiana, ca doar lumea "civilizata" asa ne vrea, nu cu moralitatea fraierilor de romani heterosexuali care au o familie, un singur partener de sex opus si foarte multi copii. Nu esti sic, nu esti in tendinte, nu esti de bon-tom sa te declari familist cinstit, corect si fidel, adica esti un om prost ce sta cu acelasi partener din casatorie asa cum a fost in fata altarului acum 25 de ani.

8. Degeaba esti roman majoritar daca nu ai beneficiat de o pensie la 45 sau 50 de ani si salarii compesatori de sute milioane. (aici vina e majoritara a FSN-istilor care au inventat sistemul Caselor de Pensii Private-Speciale pentru politie, servicii secrete etc, vezi Doamne ca sa ne armonizam cu occidetul). Esti un fraier ca nu ai luat banii statului, adica a romanilor majoritari, buni doar sa plateasca impozite si taxe, sa muncesca ca robii pentru fosta lor tara, cumparata acum prin tradari si hotii de la niste neoameni ce se numesc si s-au numit guvernanti.
9. Esti un fraier daca nu sti sa faci o licitatie "legala in acte" unde sa furi cel putin 50 -100 la suta din valoarea reala a lucrarii sau a marfurilor cumparate din bani publici. Nu te poti numi primar, presedinte de Consiliu Judetean, ministru sau guvernant daca nu ai "firme de casa"  ,minim 3, care sa te ajute sa faci si tu un ban pentru inca o vila de lux, o calatorie in "insule sau State" sau sa iti cumpari un bolid de fite. Majoritarii fraieri nu au acces la acestea si de aceia sunt fraieri si trebuie fraieriti de "minoritarii" baieti destepti cu tupeu, pile si nesimtire venite pe filiere de partid si de stat (stat degeaba).

10.Esti un majoritar neorientat daca nu ai stiut sa te lipesti de un comunist, UTC-ist sau securist pro rus sau american si nu ai luat pe un dolar o fabrica, nu ai facut bani din jocuri de noroc si acum sa fii mare patron de uzina, fabrica, hotel sau mol-supermagazin (Mall).  Esti un majoritar "din topor" daca nu ai pronuntie englezesca, germana sau franceza si mai spui un "no ma" sau Doamne fereste un "amu ni" , adica este un taran-peasant-bauer-peysan de tot rasul ca nu ai ajuns la Londra, Berlin sau Paris in viata ta amarata de muncitor cinstit.

11. Esti o rusine pentru societate daca nu beneficiezi de o lege speciala, de drepturi suplimentare si esti doar un simplu muritor, bun la vot si la statistici. Sa iti fie rusine daca ai salariul mediu doar de 1.100 lei  si nu ai bani de mancare in ultima saptamana inainte de leafa. Inseamna ca esti un frustrat si un inadaptat care nu  ai ascultat de liderii tai politici si nu ai fugit din tara ta, nu ti-ai luat lumea in cap ca sa te strige europenii "mai auslander, estrahero sau gitano de romeno". Pai se poate sa nu muncesti pentru un patron strain?  A, muncesti pentru un strain in Romania pentru 200 de euro lunar, pai atunci esti un fraier majoritar, rusine sa iti fie ca nu esti "minoritar"  cu salariu decent de 1000 de euro in tara ta sau de 3-4 mii in strainatate pentru aceeasi munca.

12. Esti un neadaptat si nepriceput daca nu ai luat bani din banci, majoritatea straine, cu dobanzi duble fata de occident si comisioane nerusinate, daca ti-ai facut calcule pe salarii stabile, reduse pe urma de FSN-isti cu 25-50 la suta si astfel nu mai poti plati ratele.

13.  Esti un roman majoritar, neinspirat cel putin, daca ai muncit pana la 65 de ani si acum vrei sa primesti o pensie cinstita ce ti se cuvenea dar nu ai luat in calcul "minoritarii" care ti-au cheltuit fondul de pensii de la stat pe pomeni electorale sau te-au impozitat inca o data pe un venit muncit cu varf si indesat.

Am lasat doar 13 puncte, pentru ca Romania este momentan sub semnul ghinionului de a fi condusa de "minoritari" hoti si spagari, smecheri si smenari, tradatori si impotenti, oameni fara caracter, etnici maghiari ce inchid spitale si scoli (doar romanesti), tigani-rromi ce au dat lovituri de stat si au facut genocid in tara asta (Iliescu-Nastase) sau au terminat-o financiar si indatorat-o pe 100 de ani ca si evreii P. Roman-Isarescu.

Esti cu siguranta dintre cei 85 la suta dintre romanii care au nesansa sa se numeasca majoritari in tara lor, fara drepturi si speranta, doar obligatii si patimi.

Vreau si eu sa fiu cetatean roman egal in drepturi  dar si obligatii, sa mi se mai si dea nu numai sa mi se ia, sa am si eu dreptul la viata egala, sanatate si educatie in tara mea, nu la AKH Viena sau  Sorbona.

Vreau sa am dreptul la aparare fara sa posed eu arme letale cu foc ca si toti smenari si mafiotii. Sa am dreptul la un salariul decent pentru 8 ore de munca, nu pentru 12-16 ore pe zi.
 Vrea sa nu ma faca (un amarat de politician) betiv si lenes daca nu imi ajung bani din salariu pentru plata facturilor si-a mancarii.
Vreau sa fiu reprezentat corect si cinstit de cei alesi de mine sa ma reprezinte si sa dea socoteala de cele facute la sfarsitul mandatului lor.

Si multe altele, dar  va las pe dumneavoastra majoritarii mei romani, ortodocsi, cinstiti si onesti sa comentati si sa adaugati alte motive care sa aprobe titlul materialului, pentru ca vor fi cu siguranta destui "minoritari" vizati care se vor sesiza si vor face comentarii radicale la adresa mea, dar cu siguranta nu imi vor schimba atitudinea .

Cu drag pentru voi romanii mei simpli, majoritari doar in obligatii.

Marius Chiuzan- jurnalist independent.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu