luni, 23 august 2010

Accidente cu victime.

1.În data de 22.08.2010, orele 21.10,  pe DN 15A, între localităţile Viile Tecii şi Teaca, km 26+450m, numitul Radu B., domiciliat în Teaca, posesor al permisului de conducere categoria B, în timp ce conducea un autoturism, din cauza nu a păstrat o distanţă de siguranţă şi din cauza neatenţiei în conducere, a acroşat atelajul hipo condus de Traian R., pe aceeaşi direcţie de mers.

Atelajul hipo nu era prevăzut cu nici un fel de dispozitiv reflectorizant sau de iluminat iar conducătorul acestuia purta vesta reflectorizantă.
          Din accident a rezultat rănirea uşoară a  numiţilor Traian R., Ancuţa L. şi Rareş, R. domiciliaţi în Pinticu, care au fost transportaţi la Spitalul de Urgente Bistriţa Năsăud pentru îngrijiri medicale.
          Conducătorul auto şi conducătorul atelajului au fost testaţi cu aparatul alcooltest rezultatul fiind negativ si s-au recoltat probe biologice de sânge.
          Cercetările continuă de Serviciul Rutier.

          2.În data de 22.08.2010, orele 22.15,  pe DN 17, între localităţile Ciceu-Mihăiesti şi Mănăşturel (jud. Cluj), km 6+550m, pe direcţia de mers Bistriţa - Dej, drum în aliniament, marcaj longitudinal continuu, pe timp de noapte, numitul Ioan R.,domiciliat în Căianu Mic,  posesor al permisului de conducere categoria B, în timp ce conducea un autoturism, a surprins si accidentat pe numitul Traian L., domiciliat în com. Cuzdrioara, sat Mănăşturel, jud. Cluj, care stătea ghemuit pe partea carosabila.
          Din accident a rezultat rănirea uşoară a lui Traian L., care a fost transportat la Spitalul de Urgente Cluj-Napoca, cu diagnosticul: TCCA cu pierderea stării de cunoştinţă, plaga regiunea geniană si mentonieră dreapta, epistaxis anterior bilateral, suspect fractura femur stâng.
          Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest rezultatul fiind negativ si s-au recoltat probe biologice de sânge.
          Cercetările continuă de Poliţia oraş Beclean.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu