luni, 9 august 2010

Gropi pe Pietonal.

         In atentia domnisoarei Crina Moldovan, pentru o mai corecta informare in cadrul emisiunii ,,Audienta in direct,, din partea unui ,,carcotas,, , cu dedicatie speciala pt. Ioan Cretiu - director DSP din cadru primariei  Bistrita si cetateanului O.T. Cretu, ce sustin ca pe L. Rebreanu s-au finalizat toate reparatiile. (in total am depistat peste 30 de asemenea situatii doar pe Pietonal)









3 comentarii:

  1. "nemultumit de prestatiile televizionistice ale primarului si a intrebatoarei de serviciu, jurnalistul Marius Chiuzan a luat atitudine pe blogul sau" acest asa-zis citat despre care am auzit ca ar fi postat pe bistritaonline.ro ,o publicatie pe care din respect pentru propria-mi persoana in primul rind, nu o citesc, banuiesc ca nu iti apartine Marius, in contextul in care la iesirea din conferinta de presa a primarului m-ai rugat frumos sa imi notez un nr de sesizari ce doreai sa ajunga in atentia dlui primar, iar eu am stat de vorba cu tine pret de mai bine de 10 minute, am fost draguta si ti-am spus doar atit ca abordarea la modul"cu parul" sau evidentierea constanta a partilor negative nu face parte dintr-o atitudine constructiva a unui jurnalist si nu doar atit in ceea ce il priveste pe primar cit si si la adresa oricarui alt individ chiar si intr-o relationare interumana uzuala si deloc oficiala.
    Ti-am propus sa sesizezi absolut toate pb ce vrei sa ajunga in atentia dlui primar si sa depui o lista cu ele in urna special amenajata din holul primariei.
    I-am comunicat dlui primar inreaga lista de sesizari pe care mi-ai dat-o si ti-am transmis ca dl primar este oricind dispus sa te asculte in limita programului sau si a bunului simt cu care tu sau orice altcineva l-ar aborda. Observ ca preferi o abordare deloc corecta si sincer imi pare rau ca nu ai ramas cu nimic bun in urma discutiei noastre de pe holul primariei.
    emisiunea mea se numeste DIRECT IN AUDIENTA si este difuzata in fiecare zi de marti de la ora 21 pe DIRECT TV, unde va invit pe toti nu pentru a-i aduce injurii primarului ci pt propuneri pt o mai buna functionare a municipiului Bistrita.
    Am conceput aceasta portita de comunicare directa cu primarul municipiului nu pentru a scoate in evidenta partea rea a lucrurilor ci pt a gasi solutii chiar si din partea "circotasilor" pentru bunul mers la modul general in municipiul Bistrita.
    Consider ca daca impreuna cu tine sau cu oricine altcineva gasim solutii pe care ulterior primarul municipiului sa le poata aplica cu succes, vom fi mult mai cistigati decit daca pornim o adevarata campanie de denigrare cum am vazut la tv bistrita, lucru care nu a rezolvat pina in prezent absolut nici o problema din miile pe care le poate avea municipiul Bistrita.
    Cu prietenie Crina Moldovan

    RăspundețiȘtergere
  2. o sa vad cit de deontolog si corect esti in functie de publicarea sau nepublicarea comentariului meu.astept cu nerabdare.Crina

    RăspundețiȘtergere
  3. m-a bucurat telefonul tau, mai ales in contextul in care o data in plus mi s-a demonstrat ca in spatele tuturor rautatilor de pe bistritaonline.ro este aceeasi persoana, vorba ta, nimeni alta decit distinsa mihaiela bratfalean. in aceasta dimineata am primit un link de la un coleg din presa bistriteana. mi-e scirba de aceea publicatie eu nu o citesc dar lumea din oras ma tine la curent de fiecare data cind mai au ceva de zis la adresa mea.sunt mai mult decit lipsiti de orice urma de bun simt sau educatie acei oameni care se ocupa cu astfel de mizerii.
    In cadrul emisiunii pe care o produc pt DIRECT TV , martea de la ora 21 in cadrul proiectului "DIRECT IN AUDIENTA" primarul municipiului face diverse afirmatii la fel ca orice invitat in cadrul unei emisiuni.orice cu un minim de scoala stie ca nu realizatorul emisiunii raspunde de afirmatiile invitatiilor,cum ar vrea sa insinueze unii.
    Ma bucur insa ca am o asa mare audienta si ca la emisiunea mea se uita intreaga floare a presei bistritene,dintre care unii chiar preiau cele discutate in direct in DIRECT IN AUDIENTA si ulterior le publica. acestia din urma merita felicitati pt atitudinea pozitiva. crina moldovan

    RăspundețiȘtergere