joi, 12 august 2010

A vrut să îl impresioneze cu un viol.

În data de 10.08.2010 orele 16.00 poliţiştii au fost sesizaţi de către Călin L. din Dobricdespre faptul  prietena sa de 13 aniAnamaria L., a fost victima infracţiunii de viol comisă în incinta Complexului de Servicii Sociale Teacaunde este instituţionalizată, decătre educatorul ei Simion D.
Minora a fost prezentată S.M.L. Bistriţa , iar în urma examinării s-a constatat  nu prezintă leziuni traumatice corporale care necesite zile de îngrijiri medicale şi prezintă deflorare veche a cărei dată nu poate fi precizată.

În urma cercetărilor efectuate s-a stabilit  cele reclamate nu se confirmă, minora declarând  nu a fost violată şi a reclamataceasta deoarece a vrut  îl impresioneze pe prietenul său.
 Cercetările continuă de Serviciul de Investigaţii Criminale.



Hoţ de biciclete şi scutere prins de poliţişti
Poliţiştii din cadrul Biroului de Investigaţii Criminaleîn urma unor ample activităţi specifice muncii de poliţie, au identificatautorul mai multor fapte de furt calificat  aflate în evidenţele poliţiei cu autori necunoscuţiîn persoana numitului Anton C.,domiciliat  în oraş Sighetu Marmaţiei.
Din cercetări s-a stabilit  acesta  în perioada 20.01.2010 - 06.08.2010, atât pe timp de zi cât şi pe timp de noapte a comis în complicitate cu alte persoane de pe raza municipiului Bistriţa un număr de 10 furturi de biciclete şi  trei furturi de scutere, în dauna a 13 părţi vătămate .
Prejudiciul creat este de aproximativ 6000 lei ,  recuperat în proporţie de 10 % .
Cercetările continuă cu autorul în stare de libertate, pentru comiterea faptei de furt calificat, urmând a se stabili întreaga activitate infracţională a acestuia.


                                                         PURTĂTOR DE CUVÂNT AL I.P.J. B-N
Agent principal de poliţie
Mariana Petroşanu                                                           
E-mail: cabinet@bn.politiaromana.ro
                                                             Telefon:0263203103; fax: 0263232062



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu