marți, 17 august 2010

Dosare penale şi pentru consum de alcool la volan.

      1. În 15.08.2010 orele 01:00, a fost depistat în trafic pe str. Rodnei din Bistriţa , numitul Nicuşor T. din Dumitra,  în timp ceconducea un autoturismaflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice (0,64 mg/l).
Celui în cauză i s-au recoltat  probe biologice  şi i s-a  întocmit dosar penal.


2. La data de 15.08.2010, orele 18.30, pe DJ 171,în localitatea Tîrlişua a fost depistat numitul Darius M., domiciliat în Sibiu, care a condus un autoturism aflându-se într-o stare vădită de ebrietaterefuzat testarea cu aparatul etilotest. I s-au recoltat douaprobe biologice de sânge la Spitalul orăşenesc din Becleanîn vederea stabilirii alcoolemiei.
          Celui in cauza i s-a întocmit dosar penal pentru conducerea unui autovehicul pe drumurile publice având o îmbibaţie alcoolicapeste limita legala.
          Cercetările continua de Politia oraş Beclean.

3. În data de 15.08.2010, orele 07:00, pe str. Gării din munBistriţa  numitul Petru S., domiciliat în com. Chiochisîn timp ceconducea un autoturism, nu a acordat prioritate de trecere, la sensul giratoriu din intersecţia cu Bld. Republiciiunui alt autoturism,colizionând cu acesta.
Petru S. a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind de 0,82 mg/l alcool pur în aerul expiratfiind condus la spital unde i-aufost recoltate  probelor biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
În urma accidentului au rezultat avarii la cele doua autoturisme în valoare de aproximativ 500 lei.
            Cercetările continuă de către Biroul Rutier


          condus fără permis şi s-a ales cu dosar penal
La data de 15.08.2010, orele 17.40. pe DJ 171 în localitatea Agrieş, a fost depistat numitul Daniel S., domiciliat în com.Tîrlişua, care a condus un autoturism fără a poseda permis de conducere pentru nici o categorie.
          Celui in cauza s-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehiculfără a poseda permis de conducere.
          Cercetările continua de Politia Oraş Beclean.



                             /PURTĂTOR DE CUVÂNT AL I.P.J. B-N
Agent principal de poliţie
Mariana Petroşanu                                                           
E-mail: cabinet@bn.politiaromana.ro
                                                             Telefon:0263203103; fax: 0263232062





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu