marți, 3 august 2010

Intervenţia luptătorilor S.I.R. a făcut ca o bătaie în plină stradă să nu se lase cu vătămări corporale grave.

        La data de 02.08.2010, ora 23.00, poliţiştii de ordine publică şi luptătorii Serviciului Intervenţii Rapide  au fost solicitaţi să intervină la aplanarea unui  scandal petrecut pe strada Sg. Maj. O. PopaPoliţiştii au identificat pe Ionel I., de 22 ani  şi  Ovidiu I., de 21 aniambii din Botoşani, cu reşedinţa în Bistriţa, care aflându-se  sub influenţa băuturilor alcoolice au săvârşit în public actegesturi, au proferat în public cuvinte şi expresii jignitoare, au urmăritacostat şi lovit fără nici un motivîn plină  stradă pe  ClaudiuM. şi  Ovidiu M. , ambii din Bistriţa, de asemenea au spart geamul unui autoturism proprietatea lui  Ionel S.

      Luptătorii S.I.R.au fost nevoiţi , datorită violenţei excesive a celor implicaţi în scandal,  aplice metoda încătuşării şi conducereala sediul Poliţiei Municipiului Bistriţa a persoanelor implicate în altercaţie.
     Poliţiştii bistriţeni au întocmit dosare penale pe numele tinerilor din Botoşanifiind cercetaţi sub aspectul săvârşirii infracţiunii deultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.
    Cercetările în acest caz continuă de poliţiştii  Biroului Investigaţii Criminale Bistriţa.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu