marți, 17 august 2010

Statiunea Sangeorz-Bai in metastaza.

In plin sezon estival, oricine se plimba prin parcul statiunii sangeorz, poate observa nu numai lipsa de turisti sau mizeria de pe traseele turistice, ci si faptul ca inca nu functioneaza lampile pe  care le-au spart cativa huligani in noaptea finalei campionatului mondial de fotbal si care  s-au montat cu foaaaa..rte multe eforturi dupa 8 ani de guvernare psd-ista,  Roland Venig.
Daca nu sunteti in stare sa recuperati  prejudiciul,  stimati conducatori ,va rugam sa nu ne tineti alti 8 ani in intuneric ca sa ne dam seama de unde am plecat si in ce hal a ajuns aceasta statiune datorita modului dvs de a conduce o localitate de-a lungul timpului.

Prin urmare , noi si acei cativa turisti care mai vin in amarata aceasta de statiune , va rugam sa ne dati lumina !
La cat au costat lampadarele, ce mai conteaza niste becuri.
Nu de alta ,dar trece inca un  sezon estival si pe urma ultimul sa stinga toate becurile.
Desigur, sunteti foarte ocupat cu implementarea dupa tot 8 ani a proiectului de reabilitare a statiunii, a statiei Smurd, etc.
 Va rugam sa le  implementati si cu standard European de calitate, altfel o sa fie facut tot pe o perioada de 4 ani ,pana la alegeri si asa sume frumusele , nu cred ca mai vin degraba la sangeorz.
Lasati ciubucurile si ocupati-va de lucruri serioase , nu va mai bateti joc de sangeorzenii care contribuie la ratele pe care trebuiesc returnate bancilor.
Pana atunci pe mine ma gasiti la Baile Figa din Beclean, unde impreuna cu multi concetateni ne racorim si contribuim la bugetul primariei din Beclean, de altfel primarul de acolo este si coleg de partid cu dvs.
Felicitari domnule Moldovan si va rog sa-I explicati si primarului din sangeorz, ROLAND VENIG, toate aceste secrete.
Noi, sangeorzenii, asteptam si rabdam.
Cu stima. Traian Ogagau,
Consilier local.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu