marți, 17 august 2010

Neatenţia la volan face din nou victime.

 1.În data de 16.08.2010, ora 21,20, pe DN 17, în localitatea Rusu Bîrgăului, la intersecţia cu strada Bisericii, numitul Constantin I., din Botoşani, în timp ce conducea un autoturism nu a păstrat o distanţă corespunzătoare faţă de autoturismul din faţa sa, condus regulamentar de Ştefan V., din Rusu Bîrgăului, care a încetinit să vireze la stânga şi l-a acroşat.

          Din accident a rezultat rănirea uşoară  Larisei V., pasageră în autoturismul acroşat şi avarii la autoturisme în valoare de 5.000 lei.

2.În 16.08.2010, orele 14,25, la intersecţia str. Calea Moldovei cu str. G.G.Bălan din mun. Bistriţa, Ioan M., din Dumitra, în timp ce conducea un autoturism înmatriculat în Italia, nu a acordat prioritate de trecere în intersecţie la efectuarea virajului la stânga unei autoutilitare care circula din sens opus, condusă de Paul P, din Bistriţa, cu care a intrat în coliziune frontală. Din accident a rezultat rănirea uşoară a numitei Ana- Maria B. şi avarii la autovehicule în valoarea de 15.000 lei.



          A ajuns la spital după ce a vrut să demonstreze că ştie să folosească un fierăstrău mecanic

          În data de 16.08.2010, în jurul orelor 18,00, poliţiştii au fost sesizaţi că numitul Dumitru C., din Spermezeu, s-a tăiat la mână şi pierde mult sânge, incidentul petrecându-se în locul numit Iridei, la locuinţa numitului Ioan Z.
          În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că în cursul zilei, Dumitru C. împreună cu Radu C. s-au deplasat la locuinţa lui Ioan Z. unde au servit masa şi au consumat băuturi alcoolice. La un moment dat, victima şi-a exprimat disponibilitatea de a participa la lucrările de exploatare de arbori din pădurea lui Radu C. şi i-a cerut gazdei sale un fierăstrău mecanic pentru a demonstra că ştie să îl folosească.
          Dumitru C. a pornit fierăstrăul mecanic, a prins cu mâna de mânerul acestuia, iar după c Radu C. a eliberat obiectul tăietor şi l-a lăsat în mâna victimei, aceasta s-a dezechilibrat, iar fierăstrăul s-a contrabalansat cu lama spre antebraţul său şi i-a provocat o plagă tăiată puternic hemoragică.
          Victima a fost transportată la Spitalul Orăşenesc Beclean, fiind ulterior internată în stare gravă la SpitalulJudeţean Bistriţa- Năsăud.
          În cauză se efectuează cercetări faţă de numitul Radu C. pentru a se stabili dacă are culpă în accidentarea victimei, încadrarea juridică fiind condiţionată de vevoluţia stării victimei şi de concluziile medico- legale. 




                             /PURTĂTOR DE CUVÂNT AL I.P.J. B-N
Agent principal de poliţie
Mariana Petroşanu                                                            
E-mail: cabinet@bn.politiaromana.ro
                                                             Telefon:0263203103; fax: 0263232062

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu