sâmbătă, 10 iulie 2010

Cetăţeni şi societăţi comerciale din Bistriţa-Năsăud au donat inca 1,5 tone de alimente neperisabile, 2 tone de îmbrăcăminte, încălţăminte şi haine de pat.

În urma campaniei demarate de Instituţia Prefectului judeţul Bistriţa-Năsăud de strângere de ajutoare pentru persoanele aflate în localităţile afectate de inundaţii, miercuri, 07 iulie a.c, a fost organizat primul transport, plecând în judeţul Suceava patru autoutilitare.
Campania de ajutorare a sinistraţilor din Moldova continuă, astfel că după plecarea celui dintâi transport şi până la data de 9 iulie 2010, cetăţeni şi societăţi comerciale din judeţului Bistriţa-Năsăud au donat 1,5 tone de alimente neperisabile, 2 tone de îmbrăcăminte, încălţăminte şi haine de pat, precum şi bunuri pentru folosinţă îndelungată în valoare de aproximativ 10000 lei.

De asemenea, în contul bancar deschis de Instituţia Prefectului în acest scop, la data de 9 iulie 2010 se află suma de 17010 lei.
Cetăţenii care doresc pot să facă donaţii în continuare, la centrul de colectare situat în municipiul Bistriţa, strada Liviu Rebreanu nr. 59 (fostul sediu al Inspectoratului Teritorial de Muncă BN) sau pentru informaţii suplimentare se pot adresa la numărul de telefon 0263/230.004.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu