luni, 26 iulie 2010

Incepe evaluare pagubelor dupa inundatiile de la Bargau si Rodna.


         Astăzi, 26 iulie 2010, ora 1500, la sediul Instituţiei Prefectului, Comitetului judeţean pentru situaţii de urgenţă a fost convocat în şedinţă de prefectul Cristian Florian, în urma fenomenelor hidrometeorologice petrecute în judeţul Bistriţa-Năsăud în ultima perioadă.


          Şedinţa a avut ca temă efectele fenomenelor meteorologice înregistrate în data de 22.07.2010 în comunele Bistriţa-Bîrgăului şi Rodna, măsuri operative întreprinse de autorităţile locale şi judeţene pentru înlăturarea efectelor, precum şi aprobarea comisiei de evaluare a pagubelor.
          În cadrul şedinţei s-a stabilit ca, în regim de urgenţă, comisia formată din reprezentanţi ai Instituţiei Prefectului judeţul Bistriţa-Năsăud, Consiliul Judeţean Bistriţa-Năsăud, I.S.U., S.G.A., Direcţia Judeţeană de Control în Construcţii, precum şi primarii celor două comune, sa evalueze pagubele înregistrate la persoanelor fizice, pentru a se putea găsi soluţii urgente de sprijin a acestora.
          Astfel, în cursul zilei de marţi, 27 iulie a.c. , comisia se va deplasa în comuna Rodna, iar în data de 28 iulie a.c. în comuna Bistriţa-Bîrgăului.
          Acţiunea de evaluare a pagubelor rezultate în urma fenomenelor meteorologice apărute în data de 22.07.2010, se va încheia în data de 31 iulie 2010.       
          CANCELARIA PREFECTULUI

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu