vineri, 23 iulie 2010

“Let’s Do It, Romania!”

În luna martie a acestui an a fost lansat proiectul “Let’s Do It, Romania!”, cel mai mare proiect de implicare sociala organizat pana in prezent in Romania. Initiativa isi propune curatarea mormanelor de gunoi din arealele naturale, din toata tara, intr-o singura zi. Mobilizarea generala va avea loc pe data de 25 septembrie 2010.
Proiectul este inspirat din initiativa Estoniei, unde 50.000 de voluntari au luat parte la ziua de curatenie organizata acolo. Ideea a devenit un adevarat fenomen, desfasurandu-se apoi si in Letonia, Lituania si Portugalia. Romania este cea mai mare tara din Europa in care se va desfasura acest proiect.
Primăria municipiului Bistriţa vă invită să luaţi parte în calitate de voluntari la acţiunile care se vor desfăşura pe raza municipiului Bistriţa în cadrul acestui proiect. O intalnire preliminara va avea loc joi, 5 august 2010, de la ora 14:00, in sala de sedinte a Consiliului Local, unde se vor discuta amanunte legate de rolul specific pe care il veti avea in desfasurarea actiunilor. Va astept pe toti cei care doriti sa participati!
Pentru mai multe informatii puteti accesa site-ul http://www.letsdoitromania.ro.
Astept confirmarea participarii dumneavoastra la adresa de e-mail: scoalaverde@yahoo.com.

Cu drag, Alin - Centrul Comunitar pentru Tineret

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu