joi, 22 iulie 2010

S-a supărat pe tatăl său şi a încercat să se sinucidă.

În 20.07.2010 , ora 11.00 poliţiştii bistriţeni au fost sesizaţi telefonic de către o asistentă medicală din cadrul secţiei urgenţe, a Spitalului orăşenesc Beclean, despre faptul că în jurul orei 10.55 s-a prezentat la urgenţe pacienta Alexandra M., de 20 ani, din Beclean care a fost diagnosticată cu intoxicaţie medicamentoasă voluntară (scop suicid).
În baza sesizării, la faţa locului s-a deplasat echipa operativă din cadrul Poliţiei oraş Beclean şi din discuţiile purtate cu pacienta, poliţiştii au reuşit să afle şirul întâmplărilor care au dus la tentativa de suicid. Astfel, în dimineaţa zilei de 20.07.2010, în urma unor neînţelegeri cu tatăl său, tânăra a ingerat voluntar mai multe pastile “ROMPARKIN” dintr-un flacon, pe care l-a pus sub perină. Familia fetei şi-a dat imediat seama de starea acesteia şi au transportat-o imediat la Spitalul orăşenesc Beclean unde i-a fost acordat primul ajutor. Starea de sănătate a tinerei este stabilă stabilă şi s-a dispus trimiterea acesteia către Spitalul Judeţean Bistriţa-Năsăud.



Din categoria:

Accidente şi incidente pe şoselele judeţului



1. În 20.07.2010, ora 20.20, a fost depistat în trafic de poliţişti, pe DJ 172, în localitatea Zagra, Nicolae C., de 20 ani, din localitatea Zagra, în timp ce conducea un autoturism având autorizaţia de circulaţie expirată din 23.09.2009 şi fiind sub influenţa băuturilor alcoolice (0,98 mg/l alcool pur în aerul expirat). Acestuia i s-a întocmit dosar penal. Cercetările continuă de către poliţiştii Postului de Poliţie Zagra.



2. În 20.07.2010, ora 16.40, pe DN 17 D, în localitatea Năsăud, conducătorul auto Nicolae M., de 32 ani, din localitatea Rebrişoara, judeţul Bistriţa - Năsăud, în timp ce conducea un autoturism, datorită nepăstrării distanţei şi a consumului de băuturi alcoolice (1,09 mg/l alcool pur în aerul expirat), a colizionat un autoturism condus regulamentar de Viorel C.,de 38 ani, din localitatea Nepos, judeţul Bistriţa - Năsăud. Din accident au rezultat avarii în valoare de aproximativ 500 lei.



3. În 20.07.2010, ora 08.40, pe strada Calea Moldovei din municipiul Bistriţa, a avut loc un accident de circulaţie în următoarele împrejurări:

Emil B., de 26 ani, domiciliat în localitatea Ilva Mare, judeţul Bistriţa - Năsăud, în timp ce conducea un autoturism marca audi A6 , proprietate personală, la trecerea pentru pietoni situată la intersecţia cu strada Sucevei, nu a acordat prioritate de trecere lui Maria P. , de 69 ani, domiciliată în municipiul Bistriţa, care în calitate de pieton s-a angajat în traversarea străzii pe marcajul trecerii pentru pietoni semnalizat corespunzător. Femeia a fost lovită cu partea stânga faţă a autoturismului. În urma impactului victima a căzut pe partea carosabilă. Din accident a rezultat rănirea pietonului.

În acest caz cercetările continuă de către poliţiştii Biroului Rutier Bistriţa.



S-a ascuns pe raza municipiului Târgu Mureş pentru a nu fi prins de poliţiştii bistriţeni. Dar, în scurt timp a fost depistat de poliţiştii din Târgul Mureş şi predat oamenilor legii din Bistriţa

În 20.07.2010, ora 12.00, poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Tg-Mureş, Biroul Investigaţii Criminale, l-au depistat pe raza localităţii Tg-Mureş pe Martin B., de 30 ani, din Bistriţa faţă de care s-a început urmărirea penală în dosarul penal 1752/P/2010 în data de 09.07.2010 pentru comiterea infracţiunii de furt calificat.

Învinuitul Martin B. a fost condus la sediul Poliţiei Municipiului Tg-Mureş de unde a fost preluat de poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Bistriţa, Biroul Investigaţii Criminale şi condus la sediul Poliţiei municipiului Bistriţa pentru cercetări.

Acesta este suspect de comiterea mai multor acte materiale de furt calificat în participaţie cu inculpatul Nicu L., de 20 ani, din Focşani - arestat preventiv în aceeaşi cauză.

Faţă de Martin B. s-a luat măsura reţinerii pe o perioadă de 24 ore, urmând a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Bistriţa cu propuneri de punere în mişcare a acţiunii penale şi arestare preventivă.



PURTĂTOR DE CUVÂNT AL I.P.J. B-N

Agent principal de poliţie

Claudia Adriana RĂDOI

E-mail: cabinet@bn.politiaromana.ro

Telefon:0263203103; fax: 0263232062

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu