miercuri, 14 iulie 2010

Oda (sau o da) lui Cretu.


 (Scrisoare inchisa … cu catuse)

Mult stimate si prea iubit conducator, tovarase Ovidiu Teodor Cretu.

In lumina izbavitoare de gandire comunista si a minunatului for de conducere sovietic care v-a invatat si ocarmuit, dumneavoastra tovarase Cretu sunteti cel mai demn urmas al Tovarasului Iosif Vissarionovici Stalin, tatucul dumneavoastra si a stalinistilor seriosi care lupta cu mosierii si capitalistii rai ce vor sa democratizeze, huuu, aceasta tara si sa o duca spre capitalism si societatea asa-zis, de ei, democratica. Frumoasa dumneavoastra lectie de viata, data prin puterea exemplului, elementului negativ burghezo- mosieresc si capitalist al cetateanului Marius Vasile Chiuzan  trebuie raspandit si invatat de toti comunistii stalinisti adevarati ca dumneavoastra pentru a starpi din radacina raul adus pe aceste meleaguri de elementele nocive ce indraznesc sa gandesca si sa muncesca singuri, sa faca activism in folosul societati noastre ce a fost stalinista in tineretea dumnevoastra si va mai fi stalinista daca dumneavoastra cu abnegatie si daruire veti continua cu practicile actuale.
Ma bucur ca ati reusit sa ii aratati cale cea dreapta, comunismul stalinist si cel maoist, pe care l-ati invatat atata de bine ca si inginer in China si elementului sfidator Marius V. Chiuzan care se vrea independent sau cum spun imperialistii americani - free lancer. Ma bucur ca din experienta dumneavoastra chinezesca ati retinut doar sistemul represiv si metodele staliniste pe care cu mandrie le perpetuati in Romania noastra, nu a lor, ce e la dispozitia fratilor nostri sovietici, (multumim tovarasilor Iliescu, Roman, Nastase si Basescu)  pentru ca chinezii actuali au intinat calea cea dreapta si au trecut la un comunism cu fata umana si la economia capitalista de piata si au incalcat frumoasa doctrina si dorinta a lui Stalin si Mao. Dar dumeneavoastra nu trebuie sa copiati aceste modele distructive ale imperialistilor, care incerca sa aduca bunastare si progres tehnologic maselor pentru ca dumnevoastra trebuie sa aplicati linia partidului bolsevic, stalinist de mentinere a maselor in asuprire, indobitorice, saracie si mutenie asa cum v-a invatat tovarasul Stalin. Si cum dumneavoastra tovarase Cretu aveti in mainile de titan un buget urias de aproape 1.700 de miliarde de lei vechi trebui sa il administrati asa cum vreti, dupa principiile staliniste, fara sa va mai intrebati ce vor niste consilieri locali sau mai mult, ce mai vor niste bistriteni care lasati in adormire de cuvinte desarte, demagogice si lingusitoare de mare gospodar, ecologist si familist v-au votat, e drept doar vreo 12,7 mii.
          Tovarase Cretu, nu trebuie sa luati in considerare ce spun colegii din PSD ca ii faceti de ras, ca le scadeti cota locala in sondaje, ca sunteti o rusine pentru partid, ca sunt doar unii rai si invidiosi care nu inteleg politica de partid si de stat pe model stalinist, sunt multi dar prosti si trebui ignorati, ei sunt buni doar la vot, la alegerile interne din partid si la cele locale cand trebuie sa vina cu toata familia sa va voteze pentru binele si faima stalinismului in lume. Ei sunt infectati cu virusul democratiei si libertatii, niste prostii inventate de capitalistii si propagandistii lui Chiuzan, ce trebuie combatuti si denigrati permanent pana stirpim din radacina acest rau.
Revin la elementul burghezo-mosieresc, cel care se lauda ca e fiu de profesor de istorie si ca provine dintr-o familie de intelectuali, Marius Vasile Chiuzan care a avut nerusinarea si nesimtirea sa va ceara dumneavoastra mult iubite si stimate tovarase Cretu, sa nu scoateti limitatoarele de viteza de la trecerile de pietoni din Bistrita. Ce daca mor oamenii , o paine in plus si un rah*t in minus, parca asa spunea tovarasul Stalin cand a dat ordin sa fie masacrati milioane de elemente burghezo-mosieresti. Ce mai vrea si Marius asta cu pistele de biciclete, cu mersul pe jos, ecologia, aerul curat si sportul cand dumneavoastra mult iubite si stimate tovarase Cretu ati spus clar ca vreti automobile peste tot, ca tovarasii cu jeepane, dar numai cei cu convingeri straliniste au voie sa intre peste tot cu orice masina, inclusiv pe trotuare si sa faca raliuri pe toate bulevardele pentru a demonstra superioritatea omului fara obraz crescut la scoala stalinista. Si aveti dreptate , sasii nu au construit niciodata trotuare drepte, ci in zig zag ca sa se poata face case ca si pe Republicii 55-Lupeni, in dreptul si pe trotuarele acestea, spre binele, folosul si propasirea tovarasilor stalinisti cu care colaborati si care contribuie la viitorul dumneavoastra de aur dupa posibilitatiile lor financiare.
Bine faceti cand il faceti mincinos pe Marius V. Chiuzan cand spuneti ca are ceva cu dezvoltatorii imobiliari foarte onorabili ce lucreaza cu dumnevoastra tovarase Cretu, ca el vede nereguli si haos in urbanism peste tot dar orasul nostru e minunat, curat ca lacrima, iluminat, nepoluat si plin de verdeata, totul arata exceptional la fel ca si in doctrina si textele tovarasului si mentorului dumneavoastra Stalin.
Aaaa,  si cu acel concurs de miss pe care independentul Chiuzan l-a organizat gratuit si cu finantarea mosiereasca-capitalist-imperialista timp de 11 ani , bine ati facut ca il organizati mai simplist si fara atatea premii pentru fete ca numai asa se poate ascunde adevarata intentie a lui Chiuzan, asta dorea sa demonstreze ca se poate lucra si benevol, cu constiinta civica alaturi de o intrega echipa, si mai ales fara bani de la primaria pe care dumneavoastra o pastoriti cu atata abnegatie stalinista. Tovarase Cretu elementul acesta Chiuzan voia sa spuna ca toate Zilele Bistritei, inclusiv superbul program din acest an de doar 2 zile, sa nu oboseasca poporul la spectacole,  din care jumatate in staulul de vite, aaaaa, oborul de la Viisoara, asa merita  bistritenii ca nu v-au votat in proportie de 100 la suta, se pot organiza de imperialisti manifestari private care pot fi suportate din buzunarele lor asa cum a facut, foarte rau Pavel Popescu, care a intinat idealurile staliniste si a organizat Zilele Bistritei cu sponsorizari iar banii din taxarea si inchirierea spatiilor de la buticari au intrat ca venituri la buget. Urat exemplu de la Chiuzan si Popescu, bine ca in lumina doctrinei si a crezului stalinist ati condamnat ferm aceste practici imperialiste si ati reusit sa luati bani din bugetul primariei Bistrita, adica a dumnevostra, deoarece cu stima si daruire ii cheltuiti dupa bunul plac asa cum v-a invatat tovarasul Stalin.
Promit sa mai revin si sa va mai laud maretele realizari si abnegatia in  cheltuirea banilor bistritenilor, care au dat cel mai mare buget din B.N. , mai mare decat a tovarasului de la C.J. Mihai Liviu Rusu, mai ferm cu presa decat dumneavoastra, care moare de invidie ca are mai putini bani la dispozitie, dar ca frati ideologici ce sunteti vad ca il mai ajutati, si bine faceti, iar eu o sa ii dau si lui sfaturi ca e baiat bun de-al familiei dumneavoastra.
         

P.S.

Au uitat de frumoasele noastre gulaguri si lagare de exterminare din Siberia pentru dusmanii poporului, dar lasa tovarase Cretu ca am inteles ca faceti locuinte sociale cu acest scop.

Amaratul ala de Chiuzan care nu a fost in stare sa sterpeleasca si el ceva in toata viata lui, ca se lauda ca are doar 7 biciclete, nu are si el ca noi case, vile, masini, conturi grase etc.

Asta a indraznit sa va atace firmele de partid si de stat gen Urbana care a dublat tariful la gunoiul menajer prin semnatura dumneavoastra ilustra si Metropolis Club, care isi face un hotel in parcul municipal tot prin magnifica dumneavoastra decizie.

Trebuie infierata aceasta neadaptare la societatea nostra stalinista, Chiuzan  se crede in Germania sau Suedia si isi permite el sa nu fure, sa nu minta si sa fie corect si se mai si lauda cu asta dand un exemplu negativ tinerilor nostri pe care ii formam in stil stalinist, si le spalam, din pacate doar la unii, creierii, ii compromitem si santajam pentru a-i pregati sa ajunga conducatori, dar la dispozitia nostra.

Acest individ trebuie denigrat si pusi activistii nostri sa spuna ca este mai rau decat noi , ca are de toate ca si noi, ca este cu UDMR, PRM, cu rromii si alte prejudecati ale tovarasilor nostri, trebuie sa fiti inventivi si sa demonstrati ca in tara asta nu mai sunt romani cinstiti si corecti iar cei ca si Chiuzan sunt niste prosti si neadaptati la sistemul nostru frumos, stalinist.

Si acum chiar ultima multumire ca ati reusit sa subminati PUNR-ul din interior cu falsul sentiment patriotic si ati reusit sa ajutati multi tovarasi sa primeasca terenuri, cand  ati fost cu stima un mare prefect al judetului. 

Pamfletarul cu paru cret .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu