miercuri, 19 mai 2010

Administraţia Publică în Slujba Cetăţeanului

Autoritatea Naţională pentru Sport şi Tineret implementează proiectul “Administraţia Publică în Slujba Cetăţeanului”, proiect finanţat din Fondul Social European prin „Programul Operaţional Dezvoltarea Capacităţii Administrative”.
În cadrul proiectului vor beneficia de formare persoane angajate în cadrul primăriilor din mediul rural şi urban din judeţele Bihor, Bistriţa-Năsăud, Cluj, Satu-Mare, Maramureş si Sălaj.
Membrii grupului tinta sunt persoane cu varsta cuprinsa intre 25-54 de ani, cu statut de functionari publici sau personal contractual si vor beneficia de urmatoarele domenii de formare profesionala acreditate: managementul proiectelor, managementul achizitiilor publice, managementul resurselor umane, management financiar, mangement organizational, manager proiect, leadership, animator de tineret.
La finalul fiecarui curs se va elibera o diploma recunoscuta de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei.

Inscrierile se fac cu 3 zile inanite de inceperea fiecarui modul pe care vi-l alegeti. Primul modul incepe in data de 3 iunie 2010. Cursurile, materialele, cazarea si masa sunt GRATIS!

Aveti atasate informatiile complete cu adresa noastra oficiala catre Primaria dumneavoastra, cat si fomularul de candidatura pe care va rugam sa il completati si sa il transmiteti electronic prin e-mail sau prin fax.


Cu respect,
Aristide POPA - Manager Proiect

Autoritatea Nationala pentru Sport si Tineret - ANST
Administra ia Public în Slujba Cet eanului
Telefon mobil: 0731877619
fax: 021/3189003
e-mail: apisc_nv@yahoo. com
web: www.mts.gov. ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu