sâmbătă, 29 mai 2010

Justitia a invins din nou.


Justitia a invins din nou. Acum la Trofeul Generozitatii -,,Carti si bani pentru copii,,.
Vineri de la orele 15.00 a avut loc la baza sportiva Alex din Bistrita o competitie fotbalistica cu scop caritabil la care au participat 7 echipe. Medicii Stomatologi, Posta, Justitia, Primaria, Presa 1 (CityNews, AS-TV si 3 prieteni) , Presa 21-tineret ( Radio Kiss, Chiuzan M.V. -independent, Magic FM si 3 prieteni) si Profesorii de Sport.
Dupa disputarea partidelor intru-un sistem original, eliminator, castigatorii au fost avocatii si juristii din echipa Justitiei , care au batut in finala echipa Profesorilor. Pe locul 3 s-a clasat Primaria.

Trofeul Generozitatii la fotbal a fost oferit de catre Clubul Lions Bistrita,  prin viitorul presedinte anual, de la 1 iulie 2010 si actual vicepresedinte 1 - Ioan Peteleu.
Organizatorul competiei a fost dr. stomatolog Marius Pop, ajutat de Max Marec, prof. Dinu Monita, Adrian Linca, Marius V. Chiuzan si colegii din presa sportiva locala.
Toti cei prezenti la aceste meciuri de mini-fotbal au donat bani si carti in favoarea copiilor cu dizabilitati, fiind strinsa o suma de peste 18,5  milioane de lei vechi. Astfel cel putin 6 copii vor beneficia de ajutoare  in bani si carti de Ziua Copilului - 1 Iunie.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu