miercuri, 26 mai 2010

Sute de copii au desenat pentru copii


Comunicat de presă

Ambient şi Inspectoratul Şcolar Judeţean Bistriţa-Năsăud i-au provocat pe copiii din grădiniţele şi şcolile primare la un concurs de desen. Sute de micuţi au răspuns pozitiv invitaţiei de a desena, iar lucrările lor au fost afişate în cadrul unei expoziţii cu vânzare la sediul centrului comercial Ambient. Desenele vor avea preţuri accesibile, iar suma obţinută din vânzări va fi ulterior dublată de către Ambient şi donată copiilor din Preventoriul TBC Ilişua, din judeţul Bistriţa-Năsăud.

Creaţiile copiilor au ca temă centrală Căsuţa căsuţei tale şi pe toată perioada lunii mai vor fi expuse în centrul commercial Ambient, situat pe Calea Moldovei, la numărul 15 A, de unde pot fi cumpărate de cei care au posibilitatea şi vor să îi ajute pe copiii de la Preventoriul TBC Ilişua.

Premierea celor mai talentaţi micuţi va avea loc în data de 31 mai 2010, de la ora 17.00. Elevii vor primi dulciuri şi jucării, iar grădiniţele şi şcolile unde învaţă vor primi premii speciale. Ambient va acorda patru astfel de distincţii, acolo unde vor fi desemnaţi cei mai mulţi premianţi.  Pentru grădiniţe, premiul I va fi un aspirator profesional şi premiul II o camera video, iar pentru şcoli premiul I va fi un aspirator profesional şi premiul II un cuptor cu microunde.

Informaţii suplimentare pot fi obţinute la sediul Centrului Comercial Ambient, de pe Calea Moldovei 15 A, sau la numărul de telefon 0263 – 214.155. De asemenea, detalii despre concurs pot fi găsite pe site-ul Inspectoratului Şcolar Judeţean Bistriţa-Năsăud (www.isjbn.ro) la secţiunea Învăţământ preşcolar.


  Biroul de presă
  ISJ Bistriţa-Năsăud
  Telefon: 0263 - 213.529 (int. 120)


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu