joi, 27 mai 2010

Bistrita bombardata-rezervatie naturala.


Multa lume poate nu stie dar la Bistrita sunt cratere vulcanice, se mai vad doar haurile, mirosul de ,,sulf,,de la esapamente si praful ,,vulcanic,,de pe masini, in rest nu suntem inca obisnuiti sa observam dezastrul produs de o eruptie vulcanica la Bistrita.

Se stie ca cititorii sunt mai ,,informati,, decat jurnalistii asa ca dupa cateva apeluri telefonice primite am decis sa merg in zona Pescarus-sensul giratoriu vechi-Panait Cerna.
Acolo parca era modelul din campanie a primarului Cretu, pentru o ,,Bistrita europeana,,. Se pare ca Europa a duce foarte rau, ca altfel nu se explica ce a fost ,,pus in practica,, ce au lasat sa se intample acolo edilii locali.
Poate se doreste realizarea unei rezervatii naturale, ,,vulcanii noroiosi,, si ,,cratere selenare,, un mixaj original, marca O.T. Cretu.






Priviti si va minunati de Bistrita Europeana.

P.S. In cadrul sedintei CL din 27 mai  2010 un consilier local a ridicat in fata primarului aceiasi problema. Raspunsul primarului O.T.Cretu a fost ca se va asfalta de saptamna viitoare. Vom trai si vom vedea.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu