marți, 25 mai 2010

Tur ciclist al oraşului Bistrita


            În cadrul proiectului „Elevul bistriţean şi fapta lui bună” care se derulează în Şcoala Generală Nr.1 Bistriţa, în parteneriat cu Primăria municipiului Bistriţa, are loc, în data de 26 mai 2010 , ora 13,30 un tur ciclist al oraşului, în cadrul temei „Să trăim mai sănătos în Bistriţa”, cu scopul de a informa şi a sensibiliza concetăţenii în legătură cu posibile acţiuni în favoarea traiului mai sănătos. Elevii vor prezenta mesaje concrete, fiecare elev purtând un mesaj.

Turul respectiv va respecta traseul: Bulevardul Independenţei - str. Al.Odobescu - Pietonalul Bistriţa - str.Grigore Bălan - Str.Bistricioarei - Piaţa Petru Rareş – Bulevardul Republicii - Str.Gării - Bulevardul Independenţei spre şcoală.
Această acţiune este organizată de profesorii Lăpuşte Geta, Poienaru Florin, Scridon Corina, Tofan Anamaria şi coordonată de directorul şcolii profesor Şigovan Mia, însoţiţi de echipaje ale Poliţiei şi Jandarmeriei Bistriţa.

Un comentariu:

  1. salut Q

    felicitari de blog si multi vizitatori. Mai simplu este sa-ti cumperi un nume de domeniu si sa-ti faci un blog care sa nu depinda de gazduiri gratuite.

    Dacas vrei sa te ajut, stii unde si cum ma gasesti.

    Daniel

    RăspundețiȘtergere