sâmbătă, 19 iunie 2010

100 de bilete pentru concertul Haggard de la Tabăra Medievală, la preţ promoţional pentru elevi şi studenţi în acest week-end!

ASOCIAŢIA CULTURALĂ BISTRIŢA MEDIEVALĂ
C.I.F. 22920183; Bistriţa
Tel: 0729-15.2419, 0726-37.86.03
www.bistritamedievala.ro
bistritamedievala@yahoo.com; bistritamedievala@gmail.com

Organizatorii concertului Haggard ce va avea loc pe data de 14 August la Heidenfeld-Viişoara vor pune în vânzare bilete la preţ redus pentru elevi şi studenţi doar pe perioada Serbărilor Bistriţei Medievale ce se vor desfăşura în centrul istoric al oraşului la sfârşitul acestei săptămâni.
Biletele de 40 lei ce vor fi valabile pe toată perioada taberei, 13-15 August, vor fi disponibile la cortul de informaţii de lângă scena ce va fi amplasată pe mijlocul pietonalului. Numărul biletelor disponibile este limitat la 100 de bucăţi. Fiecare elev sau student bistriţean va avea posibilitatea să-şi achiziţioneze un singur bilet la preţ promoţional, iar pentru asta va trebui să-şi prezinte carnetul sau legitimaţia. Tot aici vor fi disponibile şi bilete pentru adulţi la preţul normal de 50 lei. Menţionăm că după data de 25 Iunie, preţul general al biletelor va fi de 60 de lei.
Formaţia germană Haggard, cea mai importanta trupă de medieval-symphonic-metal din Europa, va susţine un concert pe data de 14 August 2010 la Bistriţa, în cadrul unei tabere medievale ce va avea loc în zona de agrement Heidenfeld. Spectacolul va fi unul cu totul special. Haggard va interpreta melodii din repertoriul propriu într-o orchestraţie exclusivă, cu elemente specifice medievale, dar promite şi alte surprize. Trupa, în cea mai extinsă formulă a sa, se va deplasa la Bistriţa cu un autocar special, iar pe scenă vor urca 18 muzicieni. Evenimentul a fost confirmat recent şi pe site-ul oficial al trupei www.haggard.de
Evenimentul organizat de către Asociaţia Culturală Bistriţa Medievală în colaborare cu Primăria Municipiului Bistriţa şi Asociaţia Culturală Româno-Irlandeză.
Programul festivalului precum şi alte informaţii sunt disponibile pe pagina www.bistritamedievala.ro.
Sponsor principal: Holsten, Banca Transilvania şi Coca-Cola
Parteneri: ClubulCavalerilor.ro, Agro-Ardeal, Betak şi Tăsuleasa Social
Parteneri media: Zile si Nopţi, Radio Transilvania, Metalhead.ro, Radio Cluj, Radio Romania Actualităţi, City FM, StudCard, Port.ro, BestMusic.ro, Radio Lynx, MetalFan, Rockxpress, Heavy Metal Magazine, MetalAct, IubescRomania.ro, Rockpolis, Metropotam.ro, CalendarEvenimente, BangYourBrain, AnyPlace.ro, Welcome2Cluj, MuzicaBuna.ro, Maximum Rock Magazine, LetsRock.ro, RockStage, JurnalRock, E-Zine, Bistriţeanul.ro, Mesagerul de Bistriţa, AS TV, Gazeta Bistritei, Focus TV, Răsunetul, Radio Bistriţa, Gazeta Bistriţei, Bistrita24.ro, Gazeta de Bistriţa, Agerpres, Sighet-Online şi dB Technologies.

Semnează
Dir. Artistic Asociaţia Bistriţa Medievală
Peter Moynahan
17 Iunie 2010

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu