joi, 24 iunie 2010

PDL vrea să vândă şi o bucată din România numai pentru a rămâne la guvernare

Bogdan Diaconu, vicepreşedinte PC: După ce a vândut pensiile şi salariile românilor clientelei politice, PDL vrea să vândă şi o bucată din România numai pentru a rămâne la guvernare.
După ce le-a tăiat pensiile şi salariile românilor, liderul PDL Vasile Blaga vrea acum regionalizarea ţării pe modelul cerut de UDMR. Este vorba de fapt despre vânzarea unei bucăţi din România în contul votului dat de UDMR împotriva moţiunii de cenzură. PDL este dispus la orice pentru a mai sta câteva luni la guvernare şi dă semnalul acceptării autonomiei teritoriale a trei judeţe din România în care deja statul român nu îşi mai exercită autoritatea şi nu îşi mai protejează cetăţenii.
În Mureş, Harghita şi Covasna drapelul României nu se mai găseşte pe multe din instituţiile statului, stema României nu mai apare pe actele oficiale, iar limba folosită de autorităţi nu mai este româna, ci maghiara. PDL va intra în istorie ca partidul care nu numai că i-a nenorocit pe români, dar a şi distrus teritoriul naţional şi a anulat Unirea de la 1918.
Biroul de presă P.C.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu