joi, 24 iunie 2010

Jandarmii de pază la secţiile de votare cu ocazia referendumului din Feldru!

BULETIN  DE  PRESĂ          Bistriţa, 24 iunie 2010

Jandarmii de pază la secţiile de votare cu ocazia referendumului din Feldru!
Duminică, 27 iunie 2010, locuitorii localităţilor din Nepos şi Feldru sunt aşteptaţi la urne pentru a-şi exprima votul la referendumul privind constituirea comunei Nepos.
11 jandarmi vor asigura paza secţiilor de votare de pe raza localităţilor implicate, conform atribuţiilor legale.
Jandarmii vor asigura:

- paza transportului buletinelor de vot de la Bistriţa la Feldru;
- paza transportului buletinelor de vot de la primăria Feldru către secţiile de votare;
- paza secţiilor şi a buletinelor de vot:
- asigurarea măsurilor de ordine publică în zona secţiilor de votare în ziua alegerilor, duminică 27 iunie 2010, între orele 8.00 - 20.00;
- asigurarea rezervei pentru intervenţie în vederea restabilirii ordinii publice în cazul în care aceasta a fost tulburată în ziua alegerilor;
În ziua alegerilor, jandarmii vor asigura măsurile de pază la un număr de 5 secţii de votare. Dintre acestea 4 secţii se află în Feldru, una aflându-se pe raza localităţii Nepos.


Misiuni de ordine publică ale jandarmilor la sfârşit de săptămână
Vineri, 25 iunie 2010, jandarmii vor asigura măsurile de ordine publică pe raza oraşului Beclean şi în zona localităţii Figa, unde va avea loc deschiderea oficială a Parcului Balnear "Băile Figa", şi la manifestările dedicate zilelor oraşului, care se vor desfăşura pe parcursul a 3 zile, (vineri 25, sâmbătă 26 şi duminică 27 iunie 2010).
Sâmbătă 26 iunie 2010, jandarmii bistriţeni vor asigura măsurile de ordine publică la manifestările organizate în Piaţa Centrală a municipiului Bistriţa, cu ocazia Zilei Drapelului Naţional.
Duminică 27 iunie 2010, jandarmii se vor afla din nou la datorie şi vor fi asigurate măsurile de ordine publică la Festivalul Fructelor de la Cireşoaia şi la Silivaşul de câmpie unde vor avea loc zilele comunei.
Ofiţer specialist informare şi relaţii publice
Lt.
Georgeta CĂŞVAN

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu