miercuri, 30 iunie 2010

Bărbatul care şi-a violat timp de 5 ani cele două fete vitrege a fost arestat preventiv.

        Bistriţa, 30 iunie 2010              BULETIN DE PRESĂ 
   Bărbatul care şi-a violat timp de 5 ani cele două fete vitrege a fost arestat preventiv
           Ieri,  29.06.2010, poliţiştii Serviciului Investigaţii Criminale l-au prezentat pe Cornel S., bărbatul care în perioada 2005-2010 şi-a violat două dintre fetele sale vitrege, Parchetului de pe lângă Tribunalul Bistriţa-Năsăud cu propunerea de arestare preventivă. Propunerea a fost însuşită de procuror iar  făptuitorului i-a fost emis mandat de arestare preventivă pe  timp de 29 zile.
Cercetările  continuă de către poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale, pentru comiterea infracţiunilor de viol, tentativă de viol şi corupţie sexuală.

     Acţiuni de combatere a comerţului illicit
  La data de 29.06.2010, poliţiştii din cadrul Biroului Ordine Publică în Mediul Rural a Poliţiei Municipiului Bistriţa au depistat în localitatea Monariu, judeţul Bistriţa – Năsăud  pe Alexandru M., de 41 ani, din comuna Sîngeru judeţul Prahova în timp ce comercializa cantitatea de 856 kg pepene verde  fără a putea prezenta documente legale de provenienţă.
        Faţă de acesta s-a luat măsura sancţionării contravenţionale conform legii 12/1990 cu amendă în valoare de 1500 lei, iar cantitatea  de 856 kg  pepene verde a fost confiscată şi lăsată în custodia unei societăţi comerciale din Bistriţa.



PURTĂTOR DE CUVÂNT AL I.P.J. B-N
Agent principal de poliţie
Claudia Adriana RĂDOI                                                            
 Telefon:0263203103; fax: 0263232062
R  O  M    N  I  A
                                     MINISTERUL ADMINISTRAŢIEI ŞI INTERNELOR
                                   INSPECTORATUL GENERAL AL POLIŢIEI ROMÂNE

INSPECTORATUL DE POLIŢIE JUDEŢEAN BISTRIŢA - NĂSĂUD                                                       www.bn.politiaromana.ro                                                  E-mail:cabinet@bn.politiaromana.ro

 BULETIN DE PRESĂ


 Condamnat la închisoare pentru furt
 La data de 28.06.2010, în jurul orei 08,30 poliţiştii din cadrul Compartimentului Urmăriri a Serviciului de Investigaţii Criminale au depistat  pe Florin T., de 19 ani, din Bistriţa împotriva căruia Judecătoria Bistriţa a emis Mandat de executare a pedepsei închisorii din 21.06.2010 , fiind condamnat la 2,3 ani închisoare pentru comiterea infracţiunii de furt calificat .
          În baza mandatului, tânărul a fost depus în arestul Inspectoratului de Poliţie Judeţean  Bistriţa Năsăud .
         
           Autovehicul furat din Spania,  prezentat la RAR pentru autenticitate
          În 28.06.2010, ora 15.00 poliţiştii bistriţeni au fost sesizaţi de către un inginer de la RAR Sucursala Bistriţa-Năsăud despre faptul că a fost prezentat pentru autenticitate un autovehicul marca BMW M5 care apare în bazele de date ca fiind furat din Spania la data de 07.09.2009.
            La sediul RAR Bistriţa-Năsăud s-a deplasat  un echipaj al Poliţiei Rutiere  care au identificat persoana ce a prezentat acest autovehicul respectiv pe  Cristian N., de 32 ani, din Bistriţa. Acesta a declarat că autovehiculul prezentat aparţine lui  Claudiu P., de 30 ani, din Bistriţa. Proprietarul maşinii a prezentat oamenilor legii un contract de vânzare cumpărare încheiat la data de 23.06.2010, în localitatea Suceava, între acesta şi un cetăţean spaniol  Moliner B., cu domiciliul în Valencia. Proprietarul a mai  precizat că l-a cumpărat cu suma de 27.500 euro.
            Cercetările continuă în acest caz  pentru lămurirea stării de fapt.


După ce oamenii legii i-au descoperit fapta, şoferul care a provocat un accident pe Valea Ghinzii şi a ascuns autoturismul în curtea unui imobil a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Bistriţa
 Dumitru S., şoferul de 24 ani, care la data de 27.06.2010 a produs un accident rutier şi pe care a încercat să îl ascundă a fost reţinut pentru 24 ore pentru părăsirea locului accidentului în urma căruia a rezultat vătămarea integrităţii corporale a unei persoane. Acesta a fost prezentat  Parchetului de pe lângă Judecătoria Bistriţa cu propunere de arestare preventivă pe o perioadă de 29 zile, propunere ce nu a fost însuşită. Faţă de făptuitor a fost luată măsura obligării de a nu părăsi localitatea pe o perioadă de 29 zile.


Şi-a violat ficele vitrege iar pentru faptele lui legea prevede pedeapsa închisorii de la 10 la 25 ani şi interzicerea unor drepturi
Poliţiştii judiciarişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale au reţinut, ieri 28.06.2010 un bărbat de 52 ani, din Ilva Mare care în perioada 2005-2010  şi-a violat în repetate rânduri fiicele vitrege în prezenţa celorlalţi copii minori ai familiei.
Faptele s-au petrecut  în locuinţa soţiei acestuia din comuna Măgura Ilvei, sat Arşiţa  judeţul Bistriţa-Năsăud.
       În urma verificărilor efectuate de oamenii legii s-a stabilit că S. Cornel a întreţinut în repetate rânduri prin violenţe fizice, raporturi sexuale normale cu fiicele sale vitrege  R. M.  şi B. V.
    Din cele afirmate de părţile vătămate, învinuitul ar fi încercat în mod repetat să o violeze şi pe sora lor mai mică, dar că nu a reuşit. 
    Ca urmare a actelor sexuale avute cu cele două fiice ale soţiei  sale,  acestea au rămas însărcinate cu învinuitul şi au fost obligate de acesta să avorteze.
Faţă de făptuitor a fost începută urmărirea penală pentru comiterea infracţiunilor de viol, tentativă de viol şi corupţie sexuală  fiind cercetat în stare de reţinere pe timp de 24 ore, urmând a fi prezentat Parchetului de pe lângă Tribunalul Bistriţa-Năsăud, cu propunere de arestare preventivă
Cercetările continuă de către poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale


 



 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu