miercuri, 30 iunie 2010

Restart România


Doamnelor şi domnilor parlamentari,
,,România cu masca de oxigen” este sintagma care reflectă cel mai bine starea economică a ţării noastre. Forţele politice ale acestei ţări se întrec în nenumăratele şi nuanţatele declaraţii politice ce nu reuşesc altceva decât să adâncească prăpastia în care ne aflăm, să creeze premisele instaurării anomiei. Cetaţenii acestei ţări asistă zilnic la un ,,carnaval al informaţiilor” care le asigură porţia de nesiguranţă şi nelinişte a vieţii prezente şi viitoare, hrana ce creşte sentimentul de regret că s-au născut într-o ţară ca România.

În calitatea mea de reprezentant ales prin vot uninominal şi prin puterea cu care am fost investit am misiunea de a lupta prin pârghiile şi instrumentele pe care le am la dispoziţie.
Doamnelor şi domnilor parlamentari,
A sosit un moment crucial care va marca istoria României. Vreau să fac un apel către toţi cei investiţi cu aceaşi misiune. În declaraţia politică anterioară am apelat la încetarea luptei partidelor politice pentru supremaţie. Forţele politice de pe eşichierul politic românesc împreună cu entităţile cheie ale acestui stat trebuie să se caleze pe misiunea de Salvare a României. Strategia 20 care vizeaza o strategie care să cuprindă o viziune economică-politică-socială, într-un plan etapizat aplicabil pe o perioada de 20 de ani cu implicarea şi armonizarea forţelor competente în domeniile vitale, trebuie să devină o realitate. Competenţa şi acţiunea în plan practic trebuie să fie cuvintele de prim rang. Avem nevoie de un plan care să restarteze România. Parametrul timp ne este nefavorabil şi acţiunile noastre sunt purtate doar în planul supravieţuirii. Poate voi deveni redundant prin prisma mesajelor pe care le transmit dar cel puţin voi încerca să transmit un mesaj care să coaguleze binele, nu unul care să ne răzvrătească unul împotriva celuilalt, şi de fapt împotriva societăţii româneşti.
28.06.2010 Senator PDL
Ioan Sbîrciu

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu