miercuri, 23 iunie 2010

Noutăţi pentru gimnaziu

Comunicat de presă
(22 iunie 2010) Noutăţi pentru gimnaziu
Inspectoratul şcolar judeţean Bistriţa-Năsăud, răspunzând cu operativitate numeroaselor solicitări ale părinţilor, a aprobat, din noul an şcolar 2010-2011, constituirea a două clase a V-a cu limbile moderne ITALIANĂ şi SPANIOLĂ (L2). Aceste două limbi moderne vor putea fi studiate la două unităţi de învăţământ de referinţă din municipiul Bistriţa:
• ŞCOALA GENERALĂ NR.1 – LIMBA ITALIANĂ
• ŞCOALA GENERALĂ „AVRAM IANCU” – LIMBA SPANIOLĂ

„Noile nuclee lingvistice vor beneficia de suportul Institutelor culturale ale Italiei şi Spaniei din România, respectiv al celor două Ambasade, a Republicii Italiene şi a Regatului Spaniol de la Bucureşti, de o directă colaborare cu ONG-urile româneşti din cele două state. De asemenea, vor fi întâlniri frecvente cu oameni de artă şi cultură, din lumea sportului, sau a cinematografiei, din cele două ţări şi se vor organiza concursuri şi spectacole interculturale. Elevii merituoşi o să fie premiaţi cu excursii la Roma şi Madrid, cu sponsorizare externă“, a spus inspectorul de specialitate Mircea Seleuşan, mulţumit de faptul că a putut astfel, să satisfacă doleanţele părinţilor.
Pentru mai multe informaţii, dar şi pentru înscrieri, cei interesaţi pot suna la secretariatele celor două şcoli: 0263 – 236049 – Şcoala generală nr. 1;
0263 – 213728 – Şcoala generală „Avram Iancu”.
Biroul de presă
ISJ Bistriţa-Năsăud
E-mail: birouldepresa@isjbn.ro
Telefon: 0263 - 213.529 (int. 120)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu